Mob. + 381 65 2096 852 Tel. +381 11 201 55 00
< Nazad
03.12.2018

U decembru dodatna grupa za QA obuku za Software Testere

Gotovo svakodnevni upiti, kao i prijave za našu redovnu QA obuku za Software Testere koje smo primali tokom novembra, potvrdili su nam veliko interesovanje za ovu temu. Zato smo odlučili da organizujemo još jednu grupu polaznika, za koje će nastava početi već u decembru. Zanimanje za ovu obuku je do sada toliko, da ćemo najverovatnije morati da formiramo dve vandredne grupe, jer je broj prijava već premašio optimalan broj učesnika.

 

Naša QA obuka za Software Testere je kraća i pristupačnija od sličnih na tržištu. Pored toga, Comtrade, pod čijim smo okriljem, je u svetu poznat baš po testiranju softvera. Naše znanje je iskovano velikim radom u ovoj branši IT-a i nema sumnje da sadržaj obuke, koji je u skladu sa tim iskustvom, verno odražava realne potrebe tržišta.

 

Ova obuka je podeljena na 96 časova, od toga 34 časa su posvećena teoriji, dok su čak 62 časa posvećena praktičnoj primeni znanja, kroz vežbe. Detalje podele lekcija i same obuke, možete pogledati ovde.

 

Obuka se održava tri puta nedeljno tokom tri meseca, što znači da polaznici pohađaju po 32 časa mesečno. To je ono što smatramo neophodnim da bi oni stekli znanje koje je potrebno za kvalitetno bavljenje QA, odnosno testiranjem softvera.

 

Kao i obično, pored odličnih uslova i vrhunske opreme dostupne korisnicima, najveća pogodnost naše ponude je to što najbolji polaznici odrade praksu baš u Comtrade-u. Oni koji svojim zalaganjem to zasluže, imaće priliku da rade rame uz rame sa nekima od najvećih stručnjaka iz ove oblasti u našem regionu, a i šire.

 

Ostalo je još vrlo malo vremena za prijavljivanje za ove vanredne grupe, zbog čega pozivamo sve zainteresovane da se što pre jave i osiguraju svoje mesto, kako na našoj QA obuci, tako i među softver testerima budućnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.