CODE centar za IT obuke | PHP Development
Mob. +381 65 2096 852 Mob. +381 65 2096 682 Tel. +381 11 201 55 00

Želiš da postaneš
PHP programer?

Obuka traje 5 meseci i podeljena je na 200 časova. Nastava je intenzivna i onome ko joj se posveti garantujemo da će savladati PHP razvoj do detalja.

Zašto PHP?

%

veb sajtova koristi PHP

.

jezik po popularnosti u Srbiji

%

operativnih sistema podržavaju PHP - Windows, Unix, Linux itd.

PHP
Development

Ako želiš da utičeš na manje-više sve na Vebu, da programiraš ponašanje složenijih sistema i aplikacija i usmeravaš rad baza i servera, onda je poznavanje PHP jezika odličan izbor za tebe.

 

PHP (PHP: Hypertext Preprocessor) je skriptni programski jezik dizajniran za veb razvoj. Takvi programski jezici se najčešće koriste za pisanje manjih programa (skripti), brzo se pišu i obavljaju male funkcije. Pružaju mogućnosti koje drugi programski jezici nemaju, kao što su direktan pristup memoriji i druge sistemske funkcije.

 

PHP može da se implementira u sam kod HTML-a, delove CMS-ova (sistemi za dinamično upravljanje sadržajem) i druge oblike alata za veb razvoj. Koristi se za izradu dinamičnih veb sadržaja na serverskoj strani vebsajtova (Back-End) na primer za programiranje databaza i servera.

 

PHP se koristi i u razvoju desktop aplikacija, Command line scripting-u, operativnim sistemima Linux, Unix, Solaris, Microsoft Windows, Mac OS i mnogim drugim. Dugo će postojati potreba za stručnjacima koji vladaju ovim znanjem i biće dovoljno prilika da ga i primene.

obuke-section-1-bedge-min

R. BROJ
Teme
Fond Časova
1.
Introduction to programming
4
2.
IDE (Visual Studio, Sharp Develop, Eclipse)
2
3.
Apache Web Server Administration
2
4.
Database design and development
18
5.
MySQL Programming and Administration
24
6.
Code repositories (TFS, GIT)
4
7.
HTML5 / JavaScript / CSS3
36
8.
Web Design (Dreamweaver)
12
9.
PHP Core Programming
48
10.
Object Oriented Programming in PHP
36
11.
PHP Frameworks - LARAVEL
12
12.
SCRUM for team members
2
13.
Final exam
/

ukupno časova: 200

Sadržaj obuke

Katarina

„Kao diplomirani ekonomista sam radila posao kojim nisam bila zadovoljna. Istraživanjem sam došla na ideju da postanem programer. Naišla sam na Code centar. Informisala sam se na sajtu i došla na konsultaciju u Comtrade gde sam dobila veliki broj informacija što me je podstaklo da se prijavim na obuku. U početku je bilo teško ali predavači su bili posvećeni, mnogo su uložili u nas i na kraju sam se zaposlila zahvaljujući Code-u i sad već četiri meseca radim posao koji mi je zanimljiv i koji volim!“

Katarina Stanisavljević (28)

Iskustva
polaznika

Upis je
u toku!

obuka

PHP Development

redovna cena (eur)

1770

PROMOTIVNA CENA ZA PLAĆANJE NA 6 RATA (EUR)

1320

PROMOTIVNA CENA ZA PLAĆANJE u celosti (EUR)

1200

*Cene u evrima se obračunavaju prema srednjem kursu NBS.