Mob. + 381 65 2096 852 Tel. +381 11 201 55 00
blackfriday

450evra

UŠTEDAna najtraženije obuke

Java Development i Front-end Development

Stekni veštine koje su u top 5 najpopularnijih u IT svetu. Kreiraj sebi prostor za odličan posao i zaradu. Izaberi Java ili Front-end Development. Prijavi se u periodu od 22. do 30. novembra i iskoristi 30% popusta – 990 umesto 1440 evra. Obuku po sniženoj ceni možeš pohađati u naredna 3 meseca (do kraja februara 2022).
Sve što je potrebno da uradiš je da klikneš na dugme Prijavi se, popuniš podatke i u polje „Unesi poruku“ napišeš kod Black Friday.

Java Development obuka

Nije slučajno da skoro svi tehnološki giganti (Google, Amazon, Instagram, LinkedIn, Netflix, Slack, eBay…) koriste Javu. Jako dugo u upotrebi, Java je kamen temeljac IT industrije, a danas se njena primena toliko proširila da je Java praktično svuda.

Kao objektno-orijentisani programski jezik, Java se koristi za razvoj igrica, aplikacija za mobilne telefone, desktop računare ili web, cloud-a, IoT-a… Zbog te njene svestranosti, potražnja za Java developerima ne opada (a ni njihove plate). Što je odlična informacija i veliki plus da se odlučiš baš za učenje Jave.

Java Development obuka traje 5 meseci i potpuno je usmerena na praktičan rad.

Preuzmi program Java Development obuke

Basic Java Development

Redovna cena (EUR)1440
Black Friday cena (EUR)990

Front-end Development obuka

Kombinacija koja pravi čuda na webu – JavaScript, HTML i CSS – i tebi će omogućiti da stvaraš sadržaj koji instant osvaja. A to je mnogo važno. Ta „ljubav na prvi pogled“ zapravo je presudna za uspeh.

Korisnik otvara neku stranicu. Odbrojavanje počinje. 10, 9, 8, 7, 6, 5,… I bum! Ode pažnja. Ako ta stranica nije uspela da za jako kratko vreme privuče oko posmatrača, crveni iksić se pali i korisnik više nije tu.

Da se to ne bi desilo, Front-end developeri brinu o funkcionalnosti, strukturi i izgledu svakog elementa na strani. Moćno znanje sa moćnim efektima.

A ti ga možeš steći za 5 meseci intenzivne, praktične obuke.

Preuzmi program Front-end obuke

Front-end Development

Redovna cena (EUR)1440
Black Friday cena (EUR)990

Tvoja IT budućnost nikad bliža

Iskoristi Black Friday akciju i 450 evra manju cenu na 2 najtraženije obuke – Java i Front-end Development.Popust važi u periodu 22-30. novembra, a izabranu obuku možeš pohađati sve do kraja februara 2022. Unesi podatke i kod Black Friday u polje „Unesi poruku“ i tvoja prijava je gotova.