Letnji kursevi

Leto može da se upotrebi na pametniji način.

front end

Želiš da iskoristiš ovo leto na pravi način? Da naučiš nove IT veštine? Da savladaš najnovije trendove u sferi novih tehnologija? Da uložiš dva meseca rada u sebe?

Na pravom si mestu.

Svi znamo da je praktičan rad najpametniji način da se savladaju nove veštine. Baš to ti nudimo. Priliku da stekneš primenljivo znanje iz neke od dve nezaobilazne IT oblasti, na dvomesečnim kursevima koje održavamo ovog leta, od sredine jula do sredine septembra.

Prijaviš se, dođeš, radiš na konkretnim projektima, u malim grupama, uz mentorski rad. To je prilika da savladaš znanje koje želiš, kroz intenzivni predvečernji kurs, po ceni koju nigde drugde nećeš naći.

Garantujemo da ćeš moći to znanje da primeniš po završetku obuke.
Pročitaj detaljnije o temi svake radionice i izaberi ono što te najviše zanima.

icon

QA Testing

SAZNAJ VIŠE
icon

Web Design

SAZNAJ VIŠE

TESTIMONIJALI

lecturer

Maja Šorgić

Završila sam Ekonomski fakultet u Beogradu. Zbog želje da nađem posao u IT sektoru, odabrala sam ovu QA obuku kao najbolji prvi korak. Čini mi se da sam prvi put videla reklamu na Instagramu story-u, pa sam nakon toga otišla na CODE sajt. Mnogo sam zadovoljna profesorom i prenetim znanjem. Prešli smo osnovne stvari i dobili nova znanja. Predavanja su bila odlična. Pored toga, prelazili smo teorijska pitanja i pripremali se za intervju za posao. Nakon obuke, krenula sam na praksu baš kao QA Intern. Preporučila bih ovu obuku svima koji žele da započnu karijeru kao mladi QA testeri.

lecturer

Petar Radosavljević

Oduvek sam težio ka inženjerstvu. Gradnja i ostvarenje određenih projekata mi je oduvek bilo interesantno. Tehnologija i kvalitet tehnologije su oblasti koje su mi se uvek nekako provlačile kroz život uporedo sa studijama i pokušajem da ostvarim svoje ciljeve. Bilo je pitanje trenutka kada ću promeniti interesovanja. Za Code centar sam čuo nakon što sam shvatio da želim da se bavim razvojem tehnologije i krenuo u potragu za školom koja mi to nudi. Tako sam pronašao Code centar. Tokom obuke za QA Software Testera sam shvatio da je to posao kojim želim da počnem da se bavim i u kom želim da napredujem dalje. Dobio sam veliku podršku od predavača Uroša Kovačevića, kao i mnoštvo korisnih informacija. Nakon završene obuke, moj pravac se potpuno preokrenuo i pronašao sam posao već posle prvog razgovora. Preporučio bih ovaj kurs svakome ko je u nedoumici ili na životnoj prekretnici kao što sam i ja tada bio.

lecturer

Srđan Ševo

CODE centar je došao kao proizvod nekog mog nezadovoljstva poslovima u struci. Radio sam u firmi gde su kasnile plate, a od novog posla nije bilo ni traga. Slao sam CV-jeve, međutim niko nije odgovarao. Tada sam shvatio da moram da promenim struku, a pošto sam grafičar po struci, nekako mi je logičan izbor bio web dizajn. Sam CODE sam pronašao sasvim slučajno preko Google-a i bio sam na Open day-u koji se baš tada zadesio. Uslovi i program su odlični i stvarno nemam primedbi, izuzev toga što mi je bilo malo naporno da dolazim nakon radnog vremena. Zadovoljan sam stečenim znanjem i planiram da nastavim edukaciju dalje.

Piši nam

ako nismo odgovorili na sve što te zanima.

Savski nasip 7
11070 Beograd

Tel. +381 11 201 55 00
Mob. +381 65 209 66 82