prijavi se

Letnji
kursevi

Prvi korak ka
sigurnoj karijeri

Želiš da iskoristiš ovo leto na pravi način? Da naučiš nove IT veštine? Da savladaš najnovije trendove u sferi novih tehnologija? Da uložiš dva meseca rada u sebe?

Na pravom si mestu.

Svi znamo da je praktičan rad najpametniji način da se savladaju nove veštine. Baš to ti nudimo. Priliku da stekneš primenljivo znanje iz neke od dve nezaobilazne IT oblasti, na dvomesečnim kursevima koje održavamo ovog leta, od sredine jula do sredine septembra.

Prijaviš se, dođeš, radiš na konkretnim projektima, u malim grupama, uz mentorski rad. To je prilika da savladaš znanje koje želiš, kroz intenzivni predvečernji kurs, po ceni koju nigde drugde nećeš naći.

Garantujemo da ćeš moći to znanje da primeniš po završetku obuke. Pročitaj detaljnije o temi svake radionice i izaberi ono što te najviše zanima.

Katarina

„Kao diplomirani ekonomista sam radila posao kojim nisam bila zadovoljna. Istraživanjem sam došla na ideju da postanem programer. Naišla sam na Code centar. Informisala sam se na sajtu i došla na konsultaciju u Comtrade gde sam dobila veliki broj informacija što me je podstaklo da se prijavim na obuku. U početku je bilo teško ali predavači su bili posvećeni, mnogo su uložili u nas i na kraju sam se zaposlila zahvaljujući Code-u i sad već četiri meseca radim posao koji mi je zanimljiv i koji volim!“

Katarina Stanisavljević (28), PHP
Bojan

„Iskustvo sa Code-om mi je fenomenalno zato što sam već posle tri meseca dobio priliku za praksu u Comtrade-u, a kasnije su me i zaposlili, pošto sam se dobro pokazao. Neko vreme sam išao istovremeno i na praksu i kurs i tu su mi zaista izašli u susret; onim danima kada imam časove, dolazio sam na praksu u jedanaest, a kada nisam imao kurs, bio sam tu osam časova kao i svi ostali zaposleni. Svašta sam naučio zahvaljujući Code-u i praktičnom radu i radujem se daljem napretku! I najbolje za kraj – šta mislite ko je razvio ovaj sajt? ;)“

Bojan Brkić (28), Front End

Iskustva
polaznika

Letnji kursevi

Naša misija je da te pripremimo za rad u IT sektoru na najbolji način i da ti pružimo svu moguću podršku na tom putu. Stojimo na raspolaganju skoro uvek. Ako ne putem telefona, onda putem chat-a ili mail-a.