Microsoft Obuke Archive - Code Edu
Mob. +381 65 2096 852 Mob. +381 65 2096 682 Tel. +381 11 201 55 00

Microsoft
obuke

Tvoj prvi korak
ka sigurnoj karijeri

Razmišljaš li kako da osiguraš svoju budućnost pravim odabirom posla?

Uzmi u obzir činjenice: gotovo da ne postoji kompanija koja može da obavlja svoje svakodnevne aktivnosti bez Microsoft proizvoda. Upravo zato, iz dana u dan, globalna potražnja za profesionalcima koji umeju da rade sa ovim tehnologijama neprestano raste.

Ali, šta ovo znači za tebe?

Sada, više nego ikada, pravo je vreme da iskoristiš priliku da stekneš neophodne veštine za poslove koji su trenutno najtraženiji u svetu - a CODE centar za IT obuke želi da te podrži u tome.

Zato, CODE u svoju ponudu uključuje i izuzetno popularne Microsoft IT kurseve, koji mogu da ti pruže najtraženije veštine koje poslodavci cene.

Bilo da se radi o učenju kodiranja, rada u .NET framework-u ili automatizaciji MS Office aplikacija, ove obuke mogu da ti pomognu da napraviš prvi korak ka sigurnoj karijeri. Pridruži se CODE IT centru i stekni praktične i tehničke veštine budućnosti.

Microsoft program

MS Excel VBA

Unesi harmoniju i u najsloženije skupove informacija.

Saznaj više

Querying MS SQL Server

Nauči najtraženiji jezik podataka.

Saznaj više

MS C#

Ovladaj najzastupljenim gejming jezikom na svetu.

Saznaj više

MS HTML & CSS & JS

Kreiraj neverovatan veb sadržaj.

Saznaj više

MS ASP.NET

ASP.NET može da oblikuje moderan veb – ali i tvoju karijeru.

Saznaj više
Naša misija je da te pripremimo za rad u IT sektoru na najbolji način i da ti pružimo svu moguću podršku na tom putu. Stojimo na raspolaganju skoro uvek. Ako ne putem telefona, onda putem chat-a ili mail-a.