prijavi se

O nama

Code centar za IT obuke osnovan je sa ciljem da brzo i kvalitetno obuči vredne i motivisane ljude za dalji rad i napredak u odabranoj IT karijeri. Nastojimo da, uz znanje, prenesemo i ozbiljnost, radnu etiku i savremenu metodologiju – sve ono što se u radu očekuje od članova vrhunskih IT timova. Ime našeg centra je dvosmisleno: odnosi se na programiranje, tj. softverski kod, a i na naš kodeks, odnosno zalaganje našeg tima, praktičan pristup sadržaju i posvećenost svakom polazniku pojedinačno.

Zašto CODE?

Naš
program

Naše obuke su intenzivne – ono što se kod nas uči za četiri meseca, negde drugde bi trajalo više od šest. Dva su razloga za ovo – prvi je da i ti želiš što pre da dođeš do upotrebljivog znanja, a drugi da se stvari u IT sektoru stalno unapređuju i menjaju, pa je naš pristup odličan uvod i u to.

Praksa
i karijera

Svake godine biramo nekolicinu najboljih polaznika za praksu u kompaniji Comtrade. Neki od njih su nastavili svoju karijeru u Comtrade-u, dok su drugi uspešno pronašli posao u drugim IT kompanijama. Pred kraj obuke držimo radionice i pripreme polaznika za poslovne intervjue. Uz to nastojimo da te naučimo i kako da napraviš dobar CV za IT sektor, za koji dobijaš obrazac.

Najbolji
uslovi

Očekuje se od škole koja je u okviru najveće IT kompanije u regionu da ima najbolje uslove. To definitivno ispunjavamo – od najnovije opreme, preko stručnih predavača koji su spremni i van nastave da odgovore na sva pitanja, pa sve do snimljenih predavanja i dostupnih materijala na našem portalu, sve to je na dohvat ruke upisom kod nas.

Sertifikacija

Ukoliko si samo odslušao kurs bez polaganja ispita, ne brini, dobijaš sertifikat o pohađanju nastave. Svi koji zaokruže obuku uspešnim polaganjem završnog ispita, dobijaju sertifikat CODE centra o stečenom znanju.

Upoznaj naše
predavače

“Naša misija je da edukujemo za profesije budućnosti“

predavac-1-min

Radovan je vodeći programer i Software arhitekt u kompaniji Comtrade sa fokusom na Microsoft tehnologije. Radio u zemlji i inostranstvu na projektima za klijente različitih profila – od velikih državnih i EU institucija do privatnih kompanija sa lokalnim i regionalnim prisustvom. Diplomirao na Matematičkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Dugogodišnji predavač na obukama kako za krajnje korisnike tako i za programere i softverske inženjere.

Radovan Ostojić
predavac-2-min

Marija u CODE-u drži obuke iz QA Software Testinga. Završila je Informacione tehnologije na Fakultetu Organizacionih Nauka u Beogradu i odmah nastavila karijeru u pravcu unapređenja i testiranja softverskih rešenja. Radi u Comtrade-u kao Software developer and QA inženjer. Mlada i ambiciozna, dobar je edukator, ali i motivator, pa uz nju svi brzo i lako zavole ovu oblast.

Marija Leskur
predavac-3-min

Dejan ima višegodišnje iskustvo u realizaciji poslovnih aplikacija korišćenjem Java i C++ jezika i MSSQL i PostgreSQL baza podataka. Završio je osnovne i master studije elektrotehnike na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku. Predavač sa iskustvom na kursevima Java, napredna Java i projektovanje softvera sa više od 150 polaznika.

Dejan Bogićević
predavac-4-min

Miloš je završio Elektrotehički fakultet u Beogradu i radi u Comtrade-u već dugi niz godina u Web timu, koji je zadužen za održavanje preko 30 veb sajtova grupacije, kao i unapređenje postojećih i kreiranje novih. Od programskih jezika svakodnevno koristi HTML, CSS, PHP, JavaScript i detaljni je poznavalac WordPress-a. U Code centru drži časove iz Front End-a kako na redovnim predavanjima, tako i za vreme letnjih kurseva.

Miloš Mladenović
predavac-5-min

Srećko je inženjer informacionih tehnologija. Poseduje sertifikaciju Blockchain saveta kao Blockchain Expert. Radi u kompaniji Comtrade već 19 godina. Bio je na menadžerskim pozicijama u distribuciji, maloprodaji, sektoru poslovnih rešenja, a već 8 godina je na poziciji savetnika Predsednika kompanije. Bio je generalni direktor kompanije Internet Group (poznatoj po portalu Telegraf.rs). Član je UO obrazovnih institucija Comtrade-a (ITS.edu.rs, ITHS.edu.rs).

Srećko Miodragović
predavac 6

Big data analitičar, IT strateg sa više od 10 godina iskustva u IT industriji i 10 godina predavačkog iskustva u visokom obrazovanju. Doktorand na FON-u. Bavi se razvojem Big data infrastrukture i servisa koji omogućavaju inteligentno pretraživanje i preporučivanje sadržaja od interesa. Kontinuirano unapređuje svoja znanja iz domena informacionih tehnologija, koje prenosi i svojim studentima.

Aleksandar Simović
predavac 7

Završio je Visoku školu elektrotehnike i računarstva strukovnih studija.
Šest godina se bavi QA, a poslednje tri godine radi u estonskoj firmi na velikom e-government projektu, na poziciji QA Team Lead. Svakodnevno bavi se manuelnim i automatskim testiranjem, kreiranjem test plana i strategije testiranja,kao i mentorisanjem i edukacijom mlađih kolega.

Andrija Cvijović
Verica Bojović

 

Verica Bojović

Iskustva
polaznika

Bojan Brkić (Front End)

Bojan

Katarina Stanisavljević (PHP)

Katarina

Zaviri u
CODE centar