CODE centar za IT obuke | O nama
Mob. +381 65 2096 852 Mob. +381 65 2096 682 Tel. +381 11 201 55 00

O nama

Code centar za IT obuke osnovan je sa ciljem da brzo i kvalitetno obuči vredne i motivisane ljude za dalji rad i napredak u odabranoj IT karijeri. Nastojimo da, uz znanje, prenesemo i ozbiljnost, radnu etiku i savremenu metodologiju – sve ono što se u radu očekuje od članova vrhunskih IT timova. Ime našeg centra je dvosmisleno: odnosi se na programiranje, tj. softverski kod, a i na naš kodeks, odnosno zalaganje našeg tima, praktičan pristup sadržaju i posvećenost svakom polazniku pojedinačno.

Zašto CODE?

Naš
program

Naši programi su sastavljeni tako da polaznici dobiju sva neophodna znanja potrebna za početak uspešne IT karijere. Programi se menjaju i prilagođavaju najnovijim trendovima u IT industriji. Dinamika je intenzivna iz dva razloga – prvi je da i ti želiš što pre da stekneš znanja koja možeš da primeniš, a drugi je da kraće obuke bolje prate trendove u IT sektoru koji se stalno menja i unapređuje.

Praksa
i karijera

Svake godine biramo najbolje polaznike i preporučujemo ih za praksu i posao u IT kompanijama. Najveći deo njih uspešno prođe proces selekcije i započne svoju karijeru u oblasti IT-a koju je odabrao. Pred kraj obuke držimo radionice i pripreme polaznika za poslovne intervjue. Uz to nastojimo da te naučimo i kako da napraviš dobar CV za IT sektor, za koji dobijaš obrazac.

Najbolji
uslovi

Očekuje se od škole koja je u okviru najveće IT kompanije u regionu da ima najbolje uslove. To definitivno ispunjavamo – od najnovije opreme, preko stručnih predavača koji su spremni i van nastave da odgovore na sva pitanja, pa sve do snimljenih predavanja i dostupnih materijala na našem portalu, sve to je na dohvat ruke upisom kod nas.

Sertifikacija

Ukoliko si samo odslušao kurs bez polaganja ispita, ne brini, dobijaš sertifikat o pohađanju nastave. Svi koji zaokruže obuku uspešnim polaganjem završnog ispita, dobijaju potvrdu CODE centra o stečenom znanju.

Upoznaj neke od naših
predavača

“Naša misija je da edukujemo za profesije budućnosti“

nikola-djordjevic

Nikola je sa nama duže vreme i drži predavanja na Testing&QA obuci. Poseduje preko 6 godina iskustva u oblasti testiranja, sa akcentom na automatizaciju softvera. Krasi ga izuzetno praktično znanje i posvećenost svakom polazniku na obuci.

Nikola Đorđević
predavac-1-min

Radovan je vodeći programer i Software arhitekt u kompaniji Comtrade sa fokusom na Microsoft tehnologije. Radio u zemlji i inostranstvu na projektima za klijente različitih profila – od velikih državnih i EU institucija do privatnih kompanija sa lokalnim i regionalnim prisustvom. Diplomirao na Matematičkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Dugogodišnji predavač na obukama kako za krajnje korisnike tako i za programere i softverske inženjere.

Radovan Ostojić
predavac-2-min

Marija u CODE-u drži obuke iz QA Software Testinga. Završila je Informacione tehnologije na Fakultetu Organizacionih Nauka u Beogradu i odmah nastavila karijeru u pravcu unapređenja i testiranja softverskih rešenja. Radi u Comtrade-u kao Software developer and QA inženjer. Mlada i ambiciozna, dobar je edukator, ali i motivator, pa uz nju svi brzo i lako zavole ovu oblast.

Marija Leskur
predavac-3-min

Dejan ima višegodišnje iskustvo u realizaciji poslovnih aplikacija korišćenjem Java i C++ jezika i MSSQL i PostgreSQL baza podataka. Završio je osnovne i master studije elektrotehnike na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku. Predavač sa iskustvom na kursevima Java, napredna Java i projektovanje softvera sa više od 150 polaznika.

Dejan Bogićević
Milos Mladenovic

Miloš je završio Elektrotehički fakultet u Beogradu i radi u Comtrade-u već dugi niz godina u Web timu, koji je zadužen za održavanje preko 30 veb sajtova grupacije, kao i unapređenje postojećih i kreiranje novih. Od programskih jezika svakodnevno koristi HTML, CSS, PHP, JavaScript i detaljni je poznavalac WordPress-a. U Code centru drži časove iz Front End-a kako na redovnim predavanjima, tako i za vreme letnjih kurseva.

Miloš Mladenović
predavac-5-min

Srećko je inženjer informacionih tehnologija. Poseduje sertifikaciju Blockchain saveta kao Blockchain Expert. Radi u kompaniji Comtrade već 19 godina. Bio je na menadžerskim pozicijama u distribuciji, maloprodaji, sektoru poslovnih rešenja, a već 8 godina je na poziciji savetnika Predsednika kompanije. Bio je generalni direktor kompanije Internet Group (poznatoj po portalu Telegraf.rs). Član je UO obrazovnih institucija Comtrade-a (ITS.edu.rs, ITHS.edu.rs).

Srećko Miodragović
predavac 6

Big data analitičar, IT strateg sa više od 10 godina profesionalnog iskustva u IT industriji i više od 10 godina predavačkog iskustva u visokom obrazovanju. Doktorsku disertaciju je odbranio na FON-u. Bavi se razvojem Big data infrastrukture i servisa koji omogućavaju inteligentno pretraživanje i preporučivanje sadržaja od interesa. Kontinuirano unapređuje svoja znanja i programerska umeća iz domena informacionih tehnologija, koje prenosi i svojim studentima.

Dr Aleksandar Simović
predavac 7

Završio je Visoku školu elektrotehnike i računarstva strukovnih studija.
Šest godina se bavi QA-om, a poslednje tri godine radi u estonskoj firmi na velikom e-government projektu, na poziciji QA Team Lead. Svakodnevno bavi se manuelnim i automatskim testiranjem, kreiranjem test plana i strategije testiranja,kao i mentorisanjem i edukacijom mlađih kolega.

Andrija Cvijović
katarina-puzovic

Katarina je završila Fakultet organizacionih nauka u Beogradu. Pet godina se bavi QA-om, radi kako manuelno, tako i automatsko testiranje svakodnevno. U poslednje vreme takođe se bavi mentorisanjem novih članova tima na projektima na kojima radi.

Katarina Puzić

Iskustva
polaznika

Bojan Brkić (Front End)

Bojan

Katarina Stanisavljević (PHP)

Katarina

Zaviri u
CODE centar