Redovne obuke

Sigurna ulaznica u svet IT-a

front end

Tražiš ulaz u svet IT-a na brz, dinamičan i efikasan način? Evo rešenja. Code je mesto za tebe!

Naš nastavni program se tiče najtraženijih oblasti u IT-u. Trenutno su u ponudi redovne obuke za Front-End, Java, PHP, Android, iOS, Blockchain, Web Design, Python, QA Softwer Testing i .NET. A stalno dodajemo i nove.

Znaš da je praktičan rad najpametniji način da se savladaju nove stvari. Baš to ti nudimo. Naš jedinstveni pristup razviće ti neku od ovih aktuelnih veština, koje su primenjive odmah.

Prijaviš se, pohađaš, programiraš i radiš na konkretnim stvarima. Savladaćeš konkretne zadatke, zasnovane na realnim projektima, uz neposrednu pomoć iskusnih programera. Grupe su male - optimalne - kako bi mentori mogli da posvete svakome onoliko pažnje koliko je potrebno.

Prijavi se
icon

Front-end Development

SAZNAJ VIŠE
icon

PHP Development

SAZNAJ VIŠE
icon

.NET Development

SAZNAJ VIŠE
icon

Java Development

SAZNAJ VIŠE
icon

Android Development

SAZNAJ VIŠE
icon

iOS Development

SAZNAJ VIŠE
icon

Blockchain Programming

SAZNAJ VIŠE
icon

Web Design

SAZNAJ VIŠE
icon

Python Development

SAZNAJ VIŠE
icon

Testing for QA

SAZNAJ VIŠE

Nastavni plan i broj časova ponekad i menjamo prema iskustvu iz prethodnih ciklusa, ali ne i taj individualni pristup polaznicima. A posle završene obuke, najbolji među njima dobijaju i priliku da budu na praksi. To je posebna pogodnost, jer se zaposlenje mnogo lakše dobija uz iskustvo u radu.

Zbog svega toga garantujemo da veštine koje stekneš na našim obukama možeš vrlo brzo da primeniš - kroz zaposlenje, freelancing ili kao preduzetnik, radeći na nekom svom projektu.

Zbog mentorskog načina rada, broj mesta na našim obukama nije veliki, a popunjavaju se po redosledu prijavljivanja. Ako želiš da se uključiš u jesenji ciklus naših redovnih obuka, prijavi se što pre.

Piši nam

ako nismo odgovorili na sve što te zanima.

Savski nasip 7
11070 Beograd

Tel. +381 11 201 55 00
Mob. +381 65 209 66 82