prijavi se

Online
obuke

Pravila su se promenila,
cilj je ostao isti.

Svaka tehnološka revolucija donosi promene na polju rada. Nova zanimanja nastaju, a ona prevaziđena nestaju. Isti proces odvija se i na polju metodologije izvođenja nastave.

Online nastava je kroz rezultate u praksi velikom brzinom stekla ugled u akademskoj zajednici i danas je primenjuju svi vodeći univerziteti u svetu i druge obrazovne institucije.

Studenti se u sve većem broju okreću novoj metodi obrazovanja i eLearning pretenduje da postane dominantan vid edukacije na polju dodatnog školovanja odraslih.

Iz navedenog razloga Code je doneo odluku da još jednom istupi pionirskim korakom i na teritoriji Srbije učini dostupnim interaktivne online obuke za programiranje.

Naš program

Online obuke u Code-u su intenzivne, u skladu sa kriterijumima standardne nastave. Iz naših polaznika “izvlačimo” maksimum zalaganja i potencijala, i činimo ih konkurentnima na tržištu. Na vama je da dođete spremni da uložite svoj napor i velika nagrada neće izostati.

Praksa i karijera

Jedna od značajnih prednosti studiranja u Code-u tiče se prakse u Comtrade-u. Svake godine biramo nekolicinu najboljih polaznika koji započinju svoju karijeru u našoj kompaniji, što im otvara vrata kod najboljih poslodavaca u zemlji i inostranstvu.

Najbolji uslovi

Ponosni smo što smo deo sistema najveće IT kompanije u regionu i zato smatramo imperativom da svaki aspekt školovanja bude za korak ispred konkurencije. Od nivoa stručnosti predavača, preko kvaliteta dostupnog materijala, do predusretljivosti osoblja.

Sertifikacija

Ukoliko si samo odslušao kurs bez polaganja ispita, ne brini, dobijaš sertifikat o pohađanju nastave. Svi koji zaokruže obuku uspešnim polaganjem završnog ispita, dobijaju sertifikat CODE centra o stečenom znanju.

Iskustva
polaznika

Bojan Brkić (Front End)

Bojan

Katarina Stanisavljević (PHP)

Katarina

Zašto su online obuke postale toliko popularne?

  • Štede vreme. Studenti ne moraju da troše vreme u saobraćaju.
  • Štede i novac. Školarine su povoljnije (u Code-u čak 20%).
  • Predavanja su dostupna za slušanje u svakom trenutku.
  • I dostupna su svuda, gde postoji internet konekcija.
  • Fleksibilne su u pogledu termina izvođenja nastave.
  • Nema ometanja od strane drugih tokom nastave.
  • Podešavanje uslova za rad je u vašim rukama.

Sve govori da smo dobar izbor.

Odaberi pravu obuku za sebe.

IT obuke

JavaScript
Development

Savladaj najzastupljeniji programski jezik na vebu.

Saznaj više

Testing
& QA

Testeri imaju završnu reč u proizvodnji softvera. Neka tvoja bude poslednja.

Saznaj više

Python
Development

Važi za najlakši jezik za savladavanje a pruža najšire mogućnosti.

Saznaj više
Naša misija je da te pripremimo za rad u IT sektoru na najbolji način i da ti pružimo svu moguću podršku na tom putu. Stojimo na raspolaganju skoro uvek. Ako ne putem telefona, onda putem chat-a ili mail-a.