BLOG | Prvo okupljanje Code Alumni kluba
Mob. +381 65 2096 852 Mob. +381 65 2096 682 Tel. +381 11 201 55 00
< Nazad
29.01.2020

Prvo okupljanje Code Alumni kluba

CODE centar brine o svojim polaznicima i nakon obuke!

 

Krajem decembra, CODE Alumni klub organizovao je u Beogradu zajedničko okupljanje predavača i bivših polaznika CODE centra za IT obuke. Deset predavača i pedeset najboljih bivših polaznika prisustvovali su ovom dešavanju, koje je uspelo da okupi izuzetan kolektiv ambicioznih, inteligentnih i talentovanih ljudi.

 

Okupljanje je organizovano sa jasnim ciljem međusobnog povezivanja predavača i polaznika, i omogućavanja njihovog zajedničkog napretka kroz razmenjivanje praktičnog iskustva i ideja, kao i stvaranjem novih poznanstva i poslovnih prilika.

 

Nakon uvodne reči moderatora skupa i Srećka Miodragovića, savetnika predsednika kompanije Comtrade, prisutni su odslušali dva korisna i interesantna predavanja.

 

Prvo predavanje „Poslovne/Interpersonalne veštine“, održali su Biljana Vuksanović i Miodrag Nikolić, tim trenera sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti razvoja pojedinaca i timova. Potom, usledilo je predavanje cenjenog ITS predavača, Aleksandra Simovića, pod nazivom „Digitalni univerzum u Big data eri“, koje je ujedno i tema njegovog doktorata.

 

Nakon predavanja, CODE centar je organizovao i neformalno druženje i osveženje u IT klubu, gde se atmosfera međusobnog povezivanja i razmenjivanja ideja dalje nastavila.

 

Prisutni na okupljanju su dobili poklone i pristupnicu za Alumni klub. Pravo članstva ostvarili su svi oni koji su prethodno završili obuku u CODE centru. Ideja koja stoji iza stvaranja ovog kluba je da svojim članovima, pored mogućnosti stvaranja jakih poslovnih mreža, obezbedi i mogućnost daljeg usavršavanja kroz razne vrste programa organizovanih tokom čitave godine.

 

Radujemo se nastavku zajedničkog napretka u okviru CODE alumni zajednice, i drago nam je da polaznici CODE centra imaju priliku da se međusobno pomažu, podržavaju i dodatno usavršavaju.

 

Ukoliko želiš da postaneš deo CODE tima – imaš sreće, jer je na pragu februarski upisni rok u našem centru za IT obuke.

CODE centar ulaže u budućnost svojih polaznika, i to je samo jedna od mnogobrojnih prednosti koju možeš da očekuješ i nakon završetka obuke.

Više informacija o obukama možeš pronaći na našem sajtu. Očekujemo te!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *