prijavi se
< Nazad
31.08.2018

Prvi Open Day

Kao što je lakše zaposliti se uz radno iskustvo, tako je lakše odabrati školu kad je upoznaš kroz neposredno iskustvo. Upravo zato smo za sve zainteresovane organizovali naš prvi Open Day, u petak, 31. avgusta, od 17 časova.

 

Oni koji razmatraju gde da se specijalizuju za neki vid programiranja danas su imali priliku da vide naše prostorije, odnosno učionice, da upoznaju naše predavače, i uopšte da steknu neki „real feel“ utisak, iz prve ruke.

 

Naši predavači su prvo predstavili svoj program i način rada i odgovarali na pitanja svih posetioca. Potom su posetioci podeljeni na grupe po obukama za koje su zainteresovani, gde su im predavači odgovarali na pitanja vezana za konkretnu oblast koju predaju.

 

Oni gosti koji su još uvek bili neodlučni po pitanju izbora obuke imali su priliku da se savetuju sa članovima našeg tima o tome koja bi im bila najbolja opcija. Naravno, i svi ostali posetioci našeg Open Day-a mogli su da čuju njihove savete.

 

Posetioci su imali priliku da razgovaraju i sa polaznicima naših prethodnih ciklusa i da čuju kako ceo proces obuke, prakse i zapošljavanja izgleda iz perspektive nekoga kao što su oni, a ko je u Code-u već prošao sve te faze.

 

Pošto se sve to zapravo odvijalo u sedištu grupacije Comtrade, naši gosti su istovremeno videli i kako izgleda ozbiljna IT kompanija, u kakvoj sigurno žele da rade po završetku obuke. Verujemo da ih je to dodatno motivisalo.

 

Svi koji su želeli da budu deo našeg Open Day-a samo su trebali da nam se najave putem e-adrese info@code.edu.rs. Oni među njima koji su danas popodne poklopili laptop ili ugasili računar i došli kod nas, iskoristili su ovu sjajnu priliku da se međusobno upoznamo. Učešće je naravno bilo besplatno, a svim gostima smo podelili iznenađenja koja smo pripremili posebno za ovu priliku.

 

Prati naše aktivnosti na Facebook stranici i Instagram profilu, kao i na blogu, i možda se vidimo na našem narednom Danu otvorenih vrata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *