BLOG | Prvi Open Day 2020. godine
Mob. +381 65 2096 852 Mob. +381 65 2096 682 Tel. +381 11 201 55 00
< Nazad
04.02.2020

Prvi Open Day 2020. godine

Prvi Open Day 2020. godine održali smo krajem januara u prostorijama Comtrade tehnološkog centra na Novom Beogradu. Za razliku od prethodnih, ovaj smo započeli u malo opuštenijoj atmosferi IT kluba (kafić kompanije Comtrade).

 

Učesnici su imali priliku da se odmah grupišu po svojim interesovanjima i da tom prilikom popričaju sa predvačima zaduženim za njima interesantne teme. Okupljeni su imali priliku da saznaju više o obukama; njihovo trajanje, šta obuhvataju, koji je pristup savladavanja gradiva i čemu mogu da se nadaju po završetku obuke.

 

Kako svaki Open Day sa sobom donosi i one posetioce koji su neopredeljeni po pitanju obuke koju bi upisali, bili smo više nego spremni da ih informišemo o svemu što ih je zanimalo. Neki od onih koji su došli informisani, spremni i odlučni su potpisali ugovore na licu mesta.

 

Sledilo je obraćanje našeg rukovodstva, kao i opšte predstavljanje rada kompanije Comtrade, i Code centra u njenim okvirima.

 

Kao po tradiciji, sledeći je bio obilazak prostorija kompanije, pri čemu je ovo prva grupa učesnika Open Day manifestacije koja je imala priliku da obiđe i novoizgrađene objekte.

 

Nadamo se da ćemo videti sve učesnike Open Day-a kao učenike našeg centra već u sledećem ciklusu obuka. Naš video sa tog dana govori sam po sebi dovoljno o atmosferi. Bacite pogled.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *