prijavi se
< Nazad
04.05.2018

Pogledajte naš program letnjih radionica

Iskoristili smo naš prvi samostalni prolećni nastup – učešće na 6. Sajmu zapošljavanja Link2job u Beogradu 4. maja – da  posetiocima zainteresovanim za programiranje predstavimo naš letnji program nastave.

 

U pitanju su jednomesečne obuke posvećene najnovijim trendovima u Web programiranju. Obuhvataju neke od najkorišćenijih alata u razvijanju Veb sajtova i aplikacija.

 

Raspon tema zadovoljava sve “ukuse” – od WordPressa do Pythona – a sve radionice u ovom programu imaju zajednički moto: programiranje mora da bude zabavno.

 

Najavljene obuke su izazvale pažnju mnogih posetilaca Sajma, koji su odneli skoro sve pripremljene flajere. Ako niste bili u prilici da posetite Link2job, a želite da saznate više o ovim radionicama, flajer sa detaljnim informacijama možete da pogledate ili preuzmete ovde.

Komentari

2 thoughts on “Pogledajte naš program letnjih radionica

  1. Stefan Marinkovic says:

    Prijavio bih se za obuke. Imam nekoliko pitanja. Da li ima slobodnih mesta i da li se placa obuka?
    I jos jedno pitanje a to je kada se odrzavaju obuke? Hvala unapred.

    1. CODE centar says:

      Poštovani Stefane, hvala na interesovanju za naše letnje radionice. Sve traju po mesec dana, od sredine jula, u poslepodnevnim terminima. Upis je u toku, a slobodnih mesta još ima. Obuke su intenzivne – tri puta nedeljno, po 4 školska časa. Svaka radionica obuhvata po 50 školskih časova, a cena je 275€. Slobodno se javite na konsultaciju, ako niste sigurni za koju od pet tema da se opredelite; ima još vremena. Srdačan pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *