PHP Development

front end

Ako želiš da utičeš na manje-više sve na Vebu, tiho i neprimetno iz pozadine, ako želiš da programiraš ponašanje složenijih sistema i aplikacija i usmeravaš rad baza i servera, onda je poznavanje PHP jezika odličan izbor za tebe.

PHP (PHP: Hypertext Preprocessor) je skriptni programski jezik dizajniran za veb razvoj. Takvi programski jezici se najčešće koriste za pisanje manjih programa (skripti), brzo se pišu i obavljaju male funkcije. Pružaju mogućnosti koje drugi programski jezici nemaju, kao što su direktan pristup memoriji i druge sistemske funkcije.

PHP može da se implementira u sam kod HTML-a, delove CMS-ova (sistemi za dinamično upravljanje sadržajem) i druge oblike alata za veb razvoj. Koristi se za izradu dinamičnih veb sadržaja na serverskoj strani vebsajtova (Back-End) na primer za programiranje databaza i servera.

PHP se koristi i u razvoju desktop aplikacija, Command line scripting-u, operativnim sistemima Linux, Unix, Solaris, Microsoft Windows, Mac OS i mnogim drugim. Dugo će postojati potreba za stručnjacima koji vladaju ovim znanjem i biće dovoljno prilika da ga i primene.

Ako i ti želiš da savladaš PHP, naše obuke za PHP Developere su pravo rešenje za tebe.

Prijavi se na našu obuku i saznaj zašto je PHP nezaobilazan u današnje vreme. Kroz praktičan rad na konkretnom projektu, steći ćeš znanje neophodno za dalji rad u PHP-u.

Obuka traje četiri meseca. Podeljene je na 200 časova. Nastava je intenzivna i onome ko joj se posveti garantujemo da će savladati PHP razvoj do detalja.

PHP je nezaobilazan u programiranju, budi i ti!

Prijavi se

Sadržaj obuke

Teme Fond časova za lekcije Fond časova za vežbe Ukupno
Introduction to programming 4 - 4
IDE (Visual Studio, Sharp Develop, Eclipse) 2 - 2
Apache Web Server Administration 2 - 2
Database design and development 6 12 18
MySQL Programming and Administration 8 16 24
Code Repositories (TFS, GIT) 4 - 4
HTML5 / JavaScript / CSS3 12 24 36
Web Design 4 8 12
Web Design (Dreamweaver) 4 8 12
PHP Core Programming 16 32 48
Object Oriented Programming in PHP 12 24 36
SCRUM for team members 2 - 2
TOTAL 76 124 200
Kraj kursa Završni ispit

Zadržavamo pravo da konačan broj časova po pojedinim temama prilagodimo nivou znanja polaznika svake grupe, bez izmene ukupnog broja časova.

Cena PHP obuke iznosi 999 evra.

Promotivna cena obuke plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Obuku je moguće platiti do 4 mesečne rate. PDV je uračunat u cenu.

Prijavi se

Savski nasip 7
11070 Beograd

Tel. +381 11 201 55 00
Mob. +381 65 209 66 82