CODE centar za IT obuke | Web Design
Mob. +381 65 2096 852 Mob. +381 65 2096 682 Tel. +381 11 201 55 00

Želiš da se baviš
Web Dizajnom?

Obuka traje 3 meseca i podeljena je na 72 časa. Svaki čas obuke se snima i dostupan je polaznicima 24/7. Nastava je intenzivna i onome ko joj se posveti garantujemo da će na kraju dizajnirati sajtove bez problema.

Zašto Web Design?

%

je predviđanje porasta potražnje za Web Design developerima od 2014. do 2024.

miliona je trenutno aktivnih vebsajtova na internetu, a broj raste iz dana u dan

.

mesto zauzima pozicija Web Developera kao najpoželjnije zanimanje u oblasti tehnologije

Web
Design

Svakim danom se svet sve više povezuje. Skoro sve kompanije i mnogi pojedinci imaju svoju veb stranicu. Veb je prva i često poslednja adresa u potrazi za proizvodima, uslugama, ličnim i poslovnim kontaktima, informacijama bilo koje vrste itd. mnogih ljudi.

 

Moderna i atraktivna Veb stranica je od ključnog značaja ako želiš da ideš u korak sa svetom. Kvalitetan sajt odlikuju savršen kod, dobra organizacija sadržaja, jednostavnost navigacije, potpuna funkcionalnost i dobar dizajn.

 

Mnogi su već stvorili svoje brendove i promovisali ih pomoću veb sajtova. U današnjem svetu moćna, profesionalno urađena veb stranica je presudna i za svakoga ko razvija sadašnju ili buduću karijeru.

obuke-section-1-bedge-min

R. BROJ
Teme
Fond Časova
1.
Introduction to Web
2
2.
IDE (Notepad++, Visual Studio Code)
4
3.
HTML/HTML5
16
4.
CSS
12
5.
Code Repositories & VCS Git
6
6.
Bootstrap CSS
16
7.
Ftp
6
8.
Deploying App on Web Server
10
9.
Final Exam
/

ukupno časova: 72

Sadržaj obuke

Vojislav-min

„Od malena sam bio zainteresovan za računare, tako da sam u neku ruku sebe uvek video u IT sektoru. Na CODE sam naišao sasvim slučajno putem web-a. Jako mi se dopao sajt i ponuđeni kursevi, pa sam odlučio da se prijavim na jedan. Obuka je bila veoma dobro prilagođena sa sve nivoe znanja. Jako je interesantna i interaktivna. Predavač je bio veoma dobar, i uvek spreman da nam nešto objasni i pomogne. Ova obuka mi je potvrdila da je IT nešto što me jako interesuje.
Posao još uvek nisam našao zato sto sam odlučio da upišem još jedan kurs. Bez obrzira na to, ne sumnjam da će mi znanje koje sam stekao pomoći da nađem posao.“

Vojislav Nikolić
Srdjan-min

„CODE centar je došao kao proizvod nekog mog nezadovoljstva poslovima u struci. Radio sam u firmi gde su kasnile plate, a od novog posla nije bilo ni traga. Slao sam CV-jeve, međutim niko nije odgovarao. Tada sam shvatio da moram da promenim struku, a pošto sam grafičar po struci, nekako mi je logičan izbor bio web dizajn. Sam CODE sam pronašao sasvim slučajno preko Google-a i bio sam na Open day-a koji se baš tada zadesio.
Uslovi i program su odlični i stvarno nemam primedbi, izuzev toga što mi je bilo malo naporno da dolazim nakon radnog vremena. Zadovoljan sam stečenim znanjem i planiram da nastavim edukaciju dalje.”

Srđan Ševo

Iskustva
polaznika

Upis je
u toku!

obuka

Web Design

redovna cena (eur)

980

PROMOTIVNA CENA ZA PLAĆANJE NA 3 RATE (EUR)

750

PROMOTIVNA CENA ZA PLAĆANJE u celosti (EUR)

710

*Cene u evrima se obračunavaju prema srednjem kursu NBS.