Nova godina, nova IT karijera: gde se kriju najbolji poslovi 2022. godine? - Code Edu
Mob. +381 65 2096 852 Mob. +381 65 2096 682 Tel. +381 11 201 55 00
< Nazad
12.01.2022

Nova godina, nova IT karijera: gde se kriju najbolji poslovi 2022. godine?

Nikako da nađete dobar posao. Kao da vam se pobrkala navigacija, pa se stalno vrtite u krug. A dobar posao je, zapravo, sve vreme ispred vas.

Da li znate gde su najveće plate, gde zaposleni imaju najbolje uslove, gde se najbrže dolazi do angažmana?

Sigurno ste čuli – u IT sektoru.

 

Da li je IT karijera stvarno za vas?

Uopšte nije bitno koliko imate godina, iskustva ili koje ste škole završili, sve dok vam je cilj dobar posao i rad sa smislom, koji vam obezbeđuje slobodu, kreativnost i odlična primanja.

A to ćete upravo naći u IT industriji. I CODE centar će vam u tome pomoći.

 

Zašto baš CODE centar?

Kao jedna od najvećih IT kompanija u regionu, Comtrade grupacija prepoznala je rastuću potrebu za kvalitetnim IT kadrovima.

Upravo zato je i osnovan CODE – Centar za IT edukaciju kompanije Comtrade – da obezbedi budućim IT stručnjacima visok nivo praktičnog znanja najsavremenijih tehnologija i tako njihove veštine podigne na potpuno novi nivo.

Pažljivo odabrani tim CODE predavača redovno prati globalne IT trendove, zbog čega je znanje koje polaznici dobijaju na ovim obukama uvek aktuelno i prilagođeno potrebama tržišta.

Dokazan kvalitet predavanja i poseban sistem rada su, samo tokom 2021. godine, privukli preko 500 polaznika u CODE centar, od kojih su mnogi, brzo nakon obuke, došli do posla u IT industriji.

Kvalitet CODE škole nije prepoznat samo na domaćem terenu, već i šire, što pokazuje vredno partnerstvo sa kompanijom Microsoft, u okviru svetske Global Skilling Initiative (Globalna inicijativa sticanja veština).

 

Python nije zmija i programiranje nije bauk

Java, Python, JavaScript, Front-end, QA… Sve to zvuči kao nešto što će „običan svet“ teško naučiti. Ali sve ove IT tehnologije samo tako zvuče, a istina je da ih skoro svako može savladati.

Stvar je u tome kako učite i ko vas uči.

U CODE centru apsolutni prioritet je brzo, a kvalitetno sticanje znanja. Već tokom obuke, iskusićete kako stvarno izgleda posao programera, zahvaljujući praktičnom radu na realnim projektima.

U svemu tome, imaćete konstantnu pomoć i podršku CODE predavača, dokazanih Comtrade IT stručnjaka sa velikim iskustvom. Posvećeni svakom polazniku, oni su tu ne samo da vas nauče da programirate, već i da se uspešno nosite sa svim izazovima IT poziva.

Odlična stvar je što obuku možete pratiti ne samo u učionici, već i kod kuće – a da ne izgubite ništa od kvaliteta i interaktivnosti nastave, jer se sva predavanja odvijaju uživo.

 

Nema greške u izboru

CODE centar ima jedno zlatno pravilo prilikom kreiranja obuka – ako nije aktuelno i traženo, nije u našoj ponudi. Tako možete biti sigurni da, šta god da izaberete, dobićete znanje koje je IT tržištu potrebno.

Trenutni hit su: QA testiranje, Python programiranje, Front-end development, JavaScript programiranje i Java development. Svaka sa svojim prednostima, ove tehnologije su u vrhu popularnosti na IT sceni i zasigurno će vam pružiti obilje prilika za zaposlenje.

IT sa razlogom važi za najperspektivniju industriju – a vi možete postati njen deo već danas. Sve što treba da napravite je taj prvi korak, posle se klupko samo odmotava. Čekamo vas u CODE centru kompanije Comtrade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *