Mob. + 381 65 2096 852 Tel. +381 11 201 55 00
< Nazad
06.08.2020

Kada ako ne sada, ko ako ne mi? Virtual Open Day za buduće programere

Code organizuje virtuelni „dan otvorenih vrata“ – ove godine preko interneta, korišćenjem meeting platforme Zoom, putem koje ćete se upoznati sa time kako obuke za programere izgledaju u praksi, koje su specifičnosti kurseva u Comtrade-ovom centru za IT obuke, steći uvid u opcije za razvoj karijere programera i upoznati predavače i polaznike  –  bivše i buduće.

 

Praćenje događaja omogućeno je svima putem računara i mobilnih telefona. Potrebna je jedino internet konekcija i aktivirana Zoom aplikacija – koja se instalira za svega par minuta. Već godinama, korišćenje ovakvih platformi predstavlja osnovu za rad multinacionalnih kompanija sa zaposlenima po čitavom svetu, a globalni trend karakteriše i usvajanje pomenutog modela rada u domenu obrazovanja.

 

Poput naših obuka, i Virtual open day će biti održan uživo, a učesnici – budući polaznici i radoznalci, moći će da postavljaju pitanja predavačima  i informišu se o temama koje ih zanimaju. Dan održavanja je petak, 14.08.2020. Code virtual open day počinje u 17h i trajaće 60 minuta, te vas molimo da ne zakasnite jer ćemo se potruditi da prezentacija od samog početka bude informativna i zanimljiva.

 

Osim predavača koji će predstaviti sebe, Code centar za IT obuke, specifičnosti rada u Code virtuelnoj učionici, preneti svoja iskustva iz bogate prakse u obrazovanju i praktičnog rada u domenu informacionih tehnologija, prisutni će moći da saslušaju i iskustva drugih polaznika – o samoj nastavi, kao i o brojnim opcijama koje po završetku programa stoje na raspolaganju.

 

Osim učesnika, sve ostalo će biti virtuelno – virtuelna sala, virtuelna tura po Comtrade-u i Code-u, kao i uvid u online nastavu u virtuelnoj učionici. Cilj nam je da buduće polaznike i sve druge upoznamo sa modernim načinom rada i učenja preko interneta, po metodologiji kojom se ne gubi na kvalitetu obuke usled toga što predavač i polaznik nisu fizički u istoj prostoriji – što može biti i prednost. Interakcija na našim obukama odvija se uživo, nasuprot kurseva putem snimljenih predavanja!

 

Osim predavača koji će predstaviti sebe, Code centar za IT obuke, specifičnosti rada u Code virtuelnoj učionici, preneti svoja iskustva iz bogate prakse u obrazovanju i praktičnog rada u domenu informacionih tehnologija, prisutni će moći da saslušaju iskustva drugih polaznika, kao i da im postavljaju pitanja o samoj nastavi, brojnim opcijama koje stoje na raspolaganju po završetku programa itd.

 

Poseban deo Open day-a namenjen je upoznavanju sa kompanijama Comtrade-a, u kojima mnogi “kodovci” nastavljaju svoj profesionalni razvoj. Da li vas zanima razvoj softverskih rešenja za business, bezbednost složenih sistema poput Google-a, primena Microsoft-ove tehnologije, Research and Development Tesla elektronskih uređaja – saznajte šta sve može postati deo vašeg budućeg zanimanja.

 

Comtrade Group se sastoji od velikog broja kompanija koje aktivno sarađuju sa najvećim svetskim igračima kao što su IBM, Oracle, Microsoft, Sony, Samsung, Google, Philips, Xiaomi, Bosch, istraživačka stanica CERN, Huawei i mnogi drugi. Spektar usluga koje obavljamo u saradnji sa navedenim imenima obuhvata sve aspekte programerskih veština. Izvesno je da bi nešto od toga moglo da zainteresuje i vas!

 

Izuzetna infrastruktura i logistika našeg IT centra stoje na raspolaganju polaznicima svih kurseva, kako tradicionalnih, tako i onih koji se održavaju online! Tokom prezentacije, učesnici Virtual open day-a će biti u prilici da putem aplikacije Zoom, koja se instalira u svega nekoliko klikova, “zavire” i uvere se u nivo usluge koji pružamo i iskustvo koje posedujemo – a na koje smo sa razlogom ponosni!

 

Pre Code virtual open day-a, informacije o kursevima možete saznati putem sajta ili na brojevima telefona 065 209 66 82. O mnogim korisnim i zanimljivim temama u vezi sa programskim jezicima, životu i poslu programera, efektima aktuelnih dešavanja na oblast informacionih tehnologija i tsl. pisali smo u Code blogu, koji vas pozivamo da posetite.

 

Poseban deo prezentacije biće izdvojen za pitanja učesnika. Do tada, razmislite šta je to što biste želeli da saznate o obukama za programere, karijeri i mogućnostima zaposlenja, specifičnostima live online obuka, konsultacijama sa predavačima, procedurama za upis i sličnim temama koje vas zanimaju, ali niste imali prilike da se o njima informišete iz prve ruke.

 

Prijavu za Code virtual open day možete izvršiti klikom ovde – traje svega par minuta, ne košta ništa i vredi mnogo svima koji ozbiljno razmišljaju o tome da savladaju Python, JavaScript ili Testing i QA, i postanu deo dinamične i bogate IT scene kod nas. Ako ste vi takva osoba, onda je Code by Comtrade centar za IT obuke mesto za vas, a pravo vreme je sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *