BLOG | Jesenji Open Day 2019
Mob. +381 65 2096 852 Mob. +381 65 2096 682 Tel. +381 11 201 55 00
< Nazad
30.08.2019

Jesenji Open Day 2019

Nakon prethodna dva uspešno održana Open day događaja, sa nestrpljenjem smo čekali sledeću priliku da uživo porazgovaramo o našim obukama sa najzainteresovanijim među vama. Srećom, čekanju uskoro dolazi kraj jer smo odabrali 20. septembar kao datum održavanja sledećeg Open day-a.

 

Pokazalo se da utisak iz prve ruke, koji se dobija na Open day-u, ne može da se zameni ni jednim drugim kontaktom, da li to bili digitalni kanali, video, prepiske, pa čak i razgovori telefonom. Open day omogućava blisko upoznavanje sa načinom rada našeg centra, našim predavačima, utiscima prethodnih polaznika i članovima našeg tima.

 

Na Open day-u obratiće vam se rukovodeći ljudi Comtrade-a i Code Centra. Imaćete priliku da se upoznate sa Comtrade-om, kompanijom domaćinom, Code centrom, članom Comtrade porodice, uslovima u kojima se održavaju obuke, detaljima sadržaja svake pojedinačne obuke, dinamikom održavanja predavanja, posebnim pogodnostima za naše polaznike kao i sa svim drugom što vas zanima.

 

Svi iz Code tima, bivši polaznici kao i naši predavači, biće vam na usluzi da steknete potpuni uvid u iskustvo sticanja novih IT znanja i veština u Code-u, sa ciljem da nam se pridružite kao polaznici.

 

Nakon obraćanja, predviđena je tura po zgradi i prostorijama Comtrade Tehnološkog Centra. U zavisnosti od situacije u zgradi, to može da uključuje deo zgrade gde rade programeri, učionice i prostorije koje koristi rukovodstvo Code centra. Turu završavamo u IT klubu, gde obično podelimo prisutne po grupama shodno interesovanju kako bi mogli da malo detaljnije popričaju sa predavačima o temama koje ih zanimaju.

 

Prisustvo na Open day-u je besplatno i zahteva samo da se prijavite na vreme ovde. Održaće se 20. septembra od 16:30h do 19h, u prostorijama kompanije Comtrade, u broju 7. Savskog nasipa na Novom Beogradu.

 

Za više informacija, stojimo vam na raspolaganju putem telefona, email-a i na našoj Facebook stranici. Za sve događaje koji slede i dodatne informacije, pratite nas na na Facebook stranici, kao i ovde na blogu.

 

O prethodnim Open day događajima možete pročitati ovde na blogu. Vidimo se 20.09. 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *