IT kursevi CODE centra: najbolji put do uspešne karijere u 2022. - Code Edu
Mob. +381 65 2096 852 Mob. +381 65 2096 682 Tel. +381 11 201 55 00
< Nazad
22.02.2022

IT kursevi CODE centra: najbolji put do uspešne karijere u 2022.

Već dugi niz godina informacione tehnologije važe za najperspektivniju industriju, u kojoj se brzo dolazi do posla i odlično zarađuje. Po svim istraživanjima, programeri su u vrhu po visini primanja, a trendovi nam ukazuju da će potražnja za njima samo rasti u budućnosti.

 

Iz tog razloga, najbolja karijerna odluka u novoj godini je upis kurseva kodiranja u CODE centru za IT kurseve kompanije Comtrade.

 

Šta čini CODE najboljim izborom?

Naš centar je osnovan sa ciljem da polaznike brzo i kvalitetno obuči veštinama potrebnim za uspeh u 21. veku. Stvorili smo novi, interaktivni način učenja – koji je zanimljiv, fleksibilan i dostupan velikom broju ljudi.

 

Predavači u CODE centru su stručni inžinjeri sa višegodišnjim iskustvom, koji prate najnovije trendove u IT industriji i prema njima prilagođavaju svoje nastavne programe. Osim teorijskog, polaznicima prenosimo i praktično znanje, kako bi osigurali da budu spremni za sve izazove u svojoj novoj karijeri.

 

Celokupna nastava se odvija pod najboljim uslovima: od najnovije opreme, preko predavača koji su u svakom trenutku spremni da pomognu, do snimljenih predavanja i materijala na našem portalu – sve je dostupno upisom na neki od naših kurseva.

 

Koji kurs upisati u 2022. godini?

Na osnovu redovnog istraživanja IT tržišta i trendova, CODE stručnjaci otkrivaju koje su to četiri najtraženije IT veštine, u čije učenje treba investirati u novoj godini:

 

1.     Front-end development

Front-end je sve ono što vidite na internetu. Sve boje, fontovi, animacije i dizajn napravili su su Front-end developeri. Oni su zaduženi za atraktivan izgled veb aplikacija i sajtova, čime motivišu korisnike da ih koriste – slično kao što lepo sređen izlog privlači kupce da uđu u radnju.

Front-end kurs je odličan izbor za ljude koji žele dobro da unovče svoju kreativnost i talenat.

 

2.     Python programiranje

Od razvoja veštačke inteligencije, preko igrica, do razvoja veba – mogućnosti ovog jezika su ogromne. Python je veoma popularan, o čemu govori činjenica da ga koriste neke od najvećih svetskih kompanija, kao što su NASA, Google, Facebook, ili Netflix.

Jednostavan je za savladavanje i veoma tražen: Python je zato omiljen ne samo među početnicima, već i iskusnim programerima, te je učenje ovog jezika sjajan izbor.

 

3.     Java development

Ono što je engleski jezik širom sveta, to je Java u programiranju. Nakon više od 25 godina globalne upotrebe, ušla je u sve pore svakodnevnog života: trenutno je koristi više od tri milijarde uređaja na planeti.

Primenjuje se u razvoju igrica, mobilnih, desktop i veb aplikacija, cloud-a, i mnogih drugih tehnologija. Zbog svoje široke primene, potražnja za Java Developerima ne opada, kao ni njihove zarade – što je razlog više da učenje Jave postane svačiji prioritet.

 

4.     QA testiranje

Ovaj deo IT industrije raste nezaustavljivom brzinom. Zadatak QA testera je da pronađu sve greške u programima, pre nego što budu pušteni u prodaju. Oni osiguravaju kvalitet i funkcionalnost softvera, a njihov rad je cenjen i velikodušno nagrađen od strane kompanija.

Osim u IT sektoru, QA testeri mogu da rade i u automobilskoj industriji, finansijskom sektoru, zdravstvu, telekomunikacijama: svugde gde proizvodi i usluge moraju da funkcionišu savršeno. QA je karijera koja obećava i koju sigurno vredi razmotriti u 2022.

 

Budućnost je u programiranju

Od mobilnih telefona i kompjutera, preko automobila, televizora i uređaja bele tehnike, programiranje se primenjuje svuda. Sve više uređaja postaje „smart“, što znači da imaju softver koji ih pokreće ili povezuje sa drugim uređajima, gradeći globalnu mrežu IoT (Internet of Things). Upravo iz tog razloga potražnja za programerima različitih profila neprestano raste, a potencijal tog zanimanja prepoznaju i ljudi koji su se obrazovali za sasvim druge profesije i sada razmišljaju o prekvalifikaciji.

 

Bez obzira na početni nivo znanja i iskustva, svim polaznicima omogućavamo da savladaju neke od pomenutih informacionih tehnologija i unaprede svoje veštine. Preko 500 polaznika je završilo neku od CODE obuka u 2021. godini, a mnogi od njih su promenili život – i platni razred.

 

Upravo zato je CODE centar odličan izbor za novi početak u Novoj godini.

Karijera budućnosti kreće iz naše učionice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *