Mob. + 381 65 2096 852 Tel. +381 11 201 55 00
< Nazad
08.09.2020

Iskoristi promotivne cene obuka u CODE-u!

Da li poznaješ nekoga ko je ostao bez posla u skorije vreme?

 

Ili si, možda, naleteo na članak u novinama gde si video da su milioni ljudi izgubili svoje poslove u neverovatno kratkom periodu.

 

Ali, šta ovo tačno znači za tebe?

 

Neki mogu reći: ,,Meni je svejedno”, ili ,,Na mene ovo ne može da utiče”. Istina, mi ne možemo znati da li će ova situacija uticati na tebe…

 

Ali šta ako bude? Činjenica je da će mnogi poslovi gotovo potpuno nestati u narednih par godina.

 

Nepredvidiva vremena u kojima se nalazimo čine da se zapitamo koliko smo zaista sigurni. Mislite li da će poslovi koji uspeju da opstanu i prevaziđu trenutnu situaciju, ikada više rizikovati da budu pogođeni na sličan način?

 

Ipak, sada – više nego ikada – pravo je vreme da se osiguraš. Dok je svet u panici, ti moraš ostati fokusiran i smiren. Ovo je tvoje vreme da napraviš neophodne promene koje će obezbediti tvoju budućnost.

 

Gotovo svi poslovi sada prelaze na online način poslovanja, kako bi se zaštitili. Sva preduzeća i kompanije koje su nekada razmišljale o ovom koraku – sada moraju da ga izvedu do kraja. Od toga zavisi njihov opstanak.

 

Neverovatno brz razvoj novih tehnologija i intenzivna potreba za IT stručnjacima, u potpunosti menja čitav (biznis) svet.

 

Ovo je tvoja prilika.

 

  • Tvoja prilika – da iskoristiš vreme koje sada imaš i uložiš u sebe i svoje obrazovanje.
  • Tvoja prilika – da stekneš neophodne veštine koje će te učiniti otpornim na trenutnu krizu.
  • Tvoja prilika – da dugoročno osiguraš svoju budućnost i budućnost svoje porodice.

 

CODE centar za IT obuke želi da te podrži u tome. Na sve prijave do 15. septembra, CODE nudi promotivne cene koje možeš pogledati OVDE.

 

Vreme je sad! Iskoristi popuste CODE centra: uštedi novac, a dobij ono što nema cenu – IT obrazovanje koje može da ti obezbedi stabilnost i mirnu budućnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *