prijavi se
< Nazad
26.10.2018

Druga dodela sertifikata održana u Code centru za IT specijalizaciju

U subotu, 20. oktobra, na svečanosti u amfiteatru Code centra, preko 50 polaznika naših redovnih obuka prolećnog ciklusa, kao i letnjih radionica, dobilo je sertifikate. Pozdravila ih je direktorka centra Milica Rajčić i istovremeno najavila priliku za praksu koja uskoro sledi.

 

Dodela sertifikata počela je u 14 časova. Polaznicima letnjih radionica za Web Design i Python, kao i jesenjeg ciklusa redovnih obuka za Javu, Front-End, iOS, PHP i Blockchain – onima koji su uspešno završili obuku i potom položili završni ispit – uručeni su sertifikati o završenoj obuci. Pored toga, Code centar je dodelio i sertifikate o učešću onim polaznicima koji još uvek nisu uspeli da polože završni ispit u predviđenom roku, ali su prisustvovali svim predavanjima.

 

Direktorka Code centra, Milica Rajčić, obratila se svima ovom prigodom, rekavši im da se prilika za praksu u kompaniji Comtrade nazire u bliskoj budućnosti za one polaznike koji su se tokom obuke pokazali najboljim i uspešno demonstrirali stečene veštine na završnoj proveri znanja.

 

Posle dodele sertifikata, svi su prešli u IT club Comtrade-a na koktele i druženje. Druženje je trajalo do 16 časova. Imajući u vidu da je u toku naš jesenji ciklus redovnih obuka, naredna dodela sertifikata može da se očekuje tek za nekoliko meseci, kada se završe i predavanja i finalni ispit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *