Danilo Ilić za CODE: „Iza mene stoji diploma jako uspešne i cenjene kompanije!“ - Code Edu
Mob. +381 65 2096 852 Mob. +381 65 2096 682 Tel. +381 11 201 55 00
< Nazad
31.01.2023

Danilo Ilić za CODE: „Iza mene stoji diploma jako uspešne i cenjene kompanije!“

Razgovarali smo sa Danilom Ilićem, jednim od polaznika naših obuka, koji je poželeo da se prekvalifikuje i pronađe odgovarajuće zaposlenje u IT struci. Sada je zaposlen kao Quality Assurance (QA) Engineer u kragujevačkoj ispostavi kompanije TransPerfect, koja posluje globalno i bavi se pomaganjem organizacijama da se povežu sa svojim ciljanom publikom i klijentima — na bilo kom jeziku.

Razgovarali sa njim o iskustvima i znanjima koje je stekao kod nas i o tome koliko je zadovoljan našim planom i programom nastave.

 

Zašto ste se odlučili za CODE centar?

Odlučio sam se za CODE centar kompanije Comtrade zato što mi se dopao pažljivo i vrlo stručno isplaniran program nastave koji izvode vrhunski predavači. Poželeo sam da iza mene stoji diploma jedne ovako uspešne i cenjene kompanije. Vašim sertifikatom i procenom znanja možete da se pohvalite i istaknete u prijavi za posao što je, ujedno, i razlog zašto sam odabrao baš CODE.

 

Da li ste zadovoljni planom i programom nastave?

Kurs je odlično pripremljen i izveden. Omogućio mi je da steknem i znanje i visok nivo samopouzdanja u potrazi za poslom. Tokom obrazovanja, svaki raspoloživi trenutak posvetio sam razumevanju i savladavanju materijala koji mi je CODE centar dao. Ne tvrdim da je lako, ali potreban je ozbiljan pristup i rezultati će doći.

 

Da li mislite da se trud uložen u savladavanje oblasti testiranja softvera isplati i na koji način?

Uloženi trud već mi se isplatio. Brzo sam shvatio da je šansa za poziv na intervju za posao mnogo veća sa CODE sertifikatom. Trud i rad, koji uložite tokom učenja, istaći će vas u odnosu na druge kandidate. Ovo govorim iz pozitivnog ličnog iskustva.

 

Koliko brzo ste se zaposlili nakon obuke u CODE centru?

Zaposlio sam se brže nego što sam mogao i da očekujem. Dovoljno je da vam kažem da sam posao kao QA Engineer dobio odmah po završetku kursa, čak i pre nego što mi je diploma stigla na adresu.

 

Šta biste savetovali onima koji razmišljaju o tome da uplove u IT vode?

Za sve one koji razmišljaju da uplove u IT vode, moj savet je jednostavan: upišite, pre svega, to što volite, steknite znanje od uspešnih i stručnih ljudi u CODE centru, budite posvećeni tome što radite i verujte, trud će da vam se isplati.

 

Pravi je trenutak da, kao i Danilo, stekneš znanja i veštine koji garantuju dobro plaćenu i sigurnu karijeru.

Upis za Testing & QA obuke u CODE centru kompanije Comtrade je otvoren i čeka na tebe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *