Data Science Archives - Code Edu
Mob. +381 65 2096 852 Mob. +381 65 2096 682 Tel. +381 11 201 55 00

Data
Science
obuke

Današnji digitalni svet ne bi bio isti bez programskog jezika Python. Pored velikih kompanija koje ga upotrebljavaju, među kojima su Google, Facebook, Dropbox, Instagram i slične, koristite ga i u sferama koje nemaju mnogo dodira sa internetom, kao što su CERN, NASA, a pored toga je i najpopularniji jezik u programiranju veštačke inteligencije (AI). Cyber Security, jedan od najvećih softverskih izazova današnjice, takođe pokreće Python.

 

Naučite kako da pristupate, manipulišete, analizirate i interpretrirate podatke kako bisте izvukli dragocena znanja i doneli ključne poslovne odluke.

Naše obuke pokrivaju sve, od osnovnih principa statistike i programiranja do naprednih tema poput mašinskog učenja i dubokog učenja.

Data Science program

AI Applications

Uđite u svet mašinskog učenja, dubokog učenja i drugih tehnika AI kako biste gradili inteligentne aplikacije.

Saznaj više

AI Development

AI obuke za zaposlene pružaju praktična znanja i veštine potrebne za primenu veštačke inteligencije u svakodnevnom radu.

Saznaj više

Advanced Python for Data Science

Proširite svoja znanja obukom o analizi podataka i mašinskom učenju.

Saznaj više
Naša misija je da te pripremimo za rad u IT sektoru na najbolji način i da ti pružimo svu moguću podršku na tom putu. Stojimo na raspolaganju skoro uvek. Ako ne putem telefona, onda putem chat-a ili mail-a.