Budi QA Software Tester

front end

Testiranje softvera i kontrola kvaliteta su procesi kojima se poboljšava kvalitet aplikacija. Testiranje se vrši u svakoj fazi razvoja softvera, počevši od specifikacija zahteva, dizajna, kodiranja, pa sve do trenutka kada krajnji korisnici prihvate aplikaciju.

Statistika kaže da se više od 40% vremena i rada uloženog u razvoj softvera posvećuje raznovrsnim oblicima testiranja, što angažuje različite grupe - programere, testere i korisnike.

Složeni softverski sistemi zahtevaju detaljno i sveobuhvatno testiranje, a to podrazumeva ozbiljne analitičke i tehničke veštine testera uključenih u postupak.

Potražnja za testerima softvera je velika i stalno raste, te ko do sad nije pomišljao na karijeru u ovom sektoru, možda je sad pravi trenutak da ozbiljno razmisli.

Ako želiš karijeru koja je izazovna, važna i kreativna, tokom koje neprekidno učiš i koja će te stalno nagrađivati osećajem ponosa, testiranje softvera je pravi izbor za tebe.

Prijavi se na našu obuku i savladaj znanje koje ti je potrebno da postaneš QA Software Tester.

Obuka traje 3 meseca i podeljena je na 96 časova. Nastava je intenzivna i onome ko joj se posveti garantujemo da će testirati softver budućnosti.

Budi deo procesa!

Prijavi se

Sadržaj obuke

Teme Fond časova za lekcije Fond časova za vežbe Ukupno
Software development 4 - -
Introduction to Testing 4 - -
Testing Principles 2 6 -
QA, QC and Testing 2 6 -
Tool Support for testing 2 6 -
Types of Testing 2 6 -
Testing Methods 4 16 -
Testing Documentation 4 12 -
Estimation Techniques 4 12 -
Communication skills 4 - -
Device testing 2 2 -
ZBIR 34 62 96
Kraj kursa Završni ispit

Cena Testing for QA obuke iznosi 570 evra.

Promotivna cena obuke plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Obuku je moguće platiti do 3 mesečne rate. PDV je uračunat u cenu.

Prijavi se

Savski nasip 7
11070 Beograd

Tel. +381 11 201 55 00
Mob. +381 65 209 66 82