Python

< 96 časova / 3 meseca />

front end

Današnji digitalni svet bi izgledao potpuno drugačije da nemamo programski jezik Python. Koriste ga kompanije kao što su Google, Facebook, Dropbox, Reddit, Instagram i slične. Jedan je od „mlađih“ programskih jezika, veoma je popularan i ima mnogo primena, ali ne samo u aktivnostima na internetu, već i u radu organizacija koji nemaju direktne veze sa njim. Među njih spadaju NASA, CERN i mnoge druge.

Python je lakši za učenje od nekih starijih jezika. Dizajniran je da bude lako čitljiv, tako da nećeš trošiti vreme pamteći sintaksu, već ćeš moći da se usredsrediš na učenje programskih koncepata i paradigmi. Uz Python ćeš brzo naučiti kako da razmišljaš kao programer.

Rast popularnosti i velika potražnja Python developera su primetni i smatra se da su to najbolje plaćeni specijalisti u IT industriji. Mnoge zaista „cool“ stvari se mogu uraditi i napraviti sa Python-om, počevši od izrade veb sajtova, preko izvlačenja i obrade podataka, do komplikovanih analiza poslovnih, statističkih i naučnih podataka i najzad mašinskog učenja.

Obuka traje 3 meseca i podeljena je na 96 časova. Nastava je intenzivna i onome ko joj se posveti garantujemo da će brzo ovladati ovim programskim jezikom.

Ovladaj jezikom za koji programeri posvećeni njegovom razvoju insistiraju da rad u njemu mora da ostane zabavan.

Prijavi se

Sadržaj obuke

Teme Fond časova za lekcije Fond časova za vežbe Ukupno
Introduction to Python 4 - -
Basic Python Syntax 4 8 -
Language Components 4 12 -
Collections 4 8 -
Functions 4 8 -
Modules 2 4 -
Exceptions 2 4 -
Input and Output 2 8 -
Classes in Python 4 8 -
Regular Expressions 2 4 -
ZBIR 32 64 96
Kraj kursa Završni ispit

Upis je u toku!

CENA OBUKE:

690€ 570€

*143€ mesečno uz plaćanje na 4 rate!
Ranijom prijavom ostvaruješ pravo na nižu cenu.

Prijavi se

Savski nasip 7
11070 Beograd

Tel. +381 11 201 55 00
Mob. +381 65 209 66 82