Mob. + 381 65 2096 852 Tel. +381 11 201 55 00

Želiš da savladaš
JavaScript?

Online obuka traje tri meseca i podeljena je na 96 časova. Predavanja možeš gledati live stream, odnosno pratiti ih uživo, ali i naknadno, kada i koliko god puta ti je to potrebno. Ako želiš da vladaš najmoćnijim jezikom na vebu, JavaScript je pravi izbor za tebe!

Zašto JavaScript?

%

sajtova koristi JavaScript

%

je procenat korišćenja JavaScript jezika u odnosu na ostale programske jezike

%

kompanija u potražnji za developerima traže one koji znaju JavaScript

JavaScript
Development

 

Kada su definisana struktura i izgled stranice, JavaScript je programski jezik koji daje funkcionalnost i dinamičnost stranicama. To je možda najprostije objašnjenje JavaScript-a, međutim, nije sve tako jednostavno kako se na prvu loptu čini.

 

JavaScript je sila pokretač iz nekih od najpoznatijih sajtova i aplikacija na svetu, među kojima su Facebook, Instagram, Dropbox, Reddit, Airbnb, Acrobat Reader, WhatsApp i mnogi drugi. Pored toga, tri od četiri najpopularnija frejmvorka su baš JS-ovi. Savladavanjem JS-a, ulažeš u i te kako sigurnu budućnost.

 

Tokom pohađanja obuka online, polaznicima su omogućeni interaktivnost i aktivna komunikacija, kao i kod standardne nastave, predavači su dostupni za dodatne konsultacije, a posebna pogodnost odnosi se na mogućnost slušanja predavanja kada i koliko puta to vama odgovara. Cene online obuka su 20% niže od standardnih i o njima se možete informisati ovde.

obuke-section-1-bedge-min

Kako zapravo izgledaju
interaktivne online obuke?

 

Praktično, razlika je u tome što se rad prati putem ekrana, korišćenjem aplikacije Zoom koja je besplatna i svima dostupna. Kao i to što su sada predavanja na raspolaganju polaznicima i naknadno (na našoj platformi TeslaEDU), kada oni imaju vremena da ih odslušaju.

 

Tokom same nastave, predavač je u svojim radnim prostorijama i prilikom objašnjavanja i pisanja na tabli share-uje ekran tako da ga svi vide, a studenti to posmatraju, vode beleške i postavljaju pitanja, kao i na standardnoj obuci. Po potrebi, tokom rada na zadacima, studenti jednim pritiskom na dugme mogu „podeliti“ svoj ekran sa predavačem, da bi zadatak bio pregledan.

R. BROJ
Teme
Fond Časova
1.
Introduction to JavaScript
2
2.
JavaScript Language
10
3.
Words, Numbers and Dates
10
4.
JavaScript Implementations
10
5.
JavaScript Action / Reaction
6
6.
JS and Images
6
7.
Navigation
2
8.
Web Forms
10
9.
Ajax, Communication with the Web Server
6
10.
Node.js
10
11.
React JS
12
12.
Mongo DB
4
13.
Code Review Process, Code Refactoring
6
14.
Unit Testing, TDD
6
15.
Final Exam
/

ukupno časova: 100

Sadržaj obuke

Upis je
u toku!

obuka

JavaScript Development

redovna cena (eur)

1150

PROMOTIVNA CENA ZA PLAĆANJE NA 4 RATE (EUR)

900

PROMOTIVNA CENA ZA PLAĆANJE u celosti (EUR)

840

*Cene u evrima se obračunavaju prema srednjem kursu NBS.