CODE centar za IT obuke | Blockchain Programming
Mob. +381 65 2096 852 Mob. +381 65 2096 682 Tel. +381 11 201 55 00

Želiš da postaneš
Blockchain programer?

Obuka traje mesec i po dana i podeljena je na 50 časova. Svaki čas obuke se snima i dostupan je polaznicima 24/7.
Da bi se bavio Blockchainom, potrebno je da poznaješ JavaScript jezik ili da vrlo brzo naučiš dovoljno o tome da možeš da pratiš nastavu i unaprediš svoje znanje.

Zašto Blockchain?

%

svetskih vlada planira da uloži u blockchain tehnologiju

Srbija važi za jednu od 5 zemalja u samom svetskom vrhu po broju blockchain programera

milijarde dolara je uložio finansijski sektor u Blockchain samo u 2018. godini

Blockchain
Development

Ljudi vični tehnologiji Blockchain-a grade genetski lanac buduće komunikacije i novu globalnu infrastrukturu. Ako naučiš to što oni znaju, moći ćeš da menjaš svet.

 

Po svim predviđanjima, blockchain tehnologija je “novi nivo igre” i nadmašiće čak i uticaj Interneta na društvo. Ta “lančana” smena već kreće. Budi među njenim pionirima.

 

Stekni znanje kojim se gradi otvoren i održiv svet. Detaljno upoznaj prvi finansijski delovodnik sveta (Bitcoin), bilo koju kriptovalutu i prvi zajednički super-računar (Ethereum).

 

Savladaj jednostavan programski kod Ethereum-a i odmah ostvari svoj puni profesionalni potencijal, brzo i lako.

obuke-section-1-bedge-min

Pošalji papirologiju
u istoriju

 

Blockchain je automatska digitalna evidencija razmena. Svaki novi kriptografski zapis (blok) čuva informacije iz prethodnih blokova, na brojnim računarima. Jedan blok se može naknadno izmeniti, ali ta izmena ne važi, zbog odstupanja od drugih blokova. Blockchain je zato pouzdaniji od svih zapisa javnih i privatnih podataka – matičnih knjiga, katastara, glasačkih spiskova, ličnih dokumenata, valuta, ugovora, svega, jer je praktično neizmenjiv unazad.

Gradi decentralizovanu arhitekturu

U Blockchain-u, zapisi su proverljivi i dostupni svima. Validnost garantuje svako ko učestvuje. Nema presudnog autoriteta. Nema tajnosti. Nema slučajnih propusta, ni namernih izmena. Nema rizika. Nema potrebe za čuvarima zapisa. Nema posla za institucije. A sav posao se odvija, bez balasta.

 

Blockchain je prvi lanac koji nas ne sputava, već oslobađa starih ograničenja.

R. BROJ
Teme
Fond Časova
1.
Introduction to Blockchain
6
2.
Etherium bases
6
3.
Smart Contracts (Solidity)
6
4.
Web3 – Decentralized Web
6
5.
Truffle Framework
8
6.
Coding
8
7.
Design Patterns
4
8.
Etherium Ecosystem
6
9.
Final Project
/

ukupno časova: 50

Sadržaj obuke

Srećko

Srećko je inženjer informacionih tehnologija. Poseduje sertifikaciju Blockchain saveta kao Blockchain Expert. Poslednjih godina intenzivno se bavi blockchain aktivnostima. Radi u kompaniji Comtrade već 18 godina. Bio je na menadžerskim pozicijama u distribuciji, maloprodaji, sektoru poslovnih rešenja, a već osam godina je na poziciji savetnika Predsednika kompanije. Uz to je i generalni direktor kompanije Internet Group (poznatoj po portalu Telegraf.rs), i član je Upravnog odbora obrazovnih institucija Comtrade-a (ITS.edu.rs, ITHS.edu.rs, ALUM.edu.rs).

Srećko Miodragović
Miroslav

Miroslav ima više od 7 godina iskustva u programiranju backend-a i mobilnih aplikacija, kao i višegodišnje iskustvo predavača. Voli da se usavršava i prenosi stečeno znanje i iskustvo drugima. Poslednjih godina se bavi razvojem decentralizovanih aplikacija na blokchain-u.

Miroslav Milivojević
Mikica

Mikica ima višegodišnje iskustvo u oblasti web sigurnosti i programiranja, sa odličnim poznavanjem Python, Solidity, JS, Go, ReactJS. Google, eBay, Prezi, Datastax i mnoge druge velike kompanije nagradile su ga za otkrivanje pronalaženje sigurnosnih propusta na njihovim sistemima. Poslednjih godinu dana pretežno radi na projektima koji su zasnovani na blockchain tehnologiji.

Mikica Ivošević

Upoznaj
predavače

Upis je
u toku!

obuka

Blockchain Development

redovna cena (eur)

1770

PROMOTIVNA CENA ZA PLAĆANJE NA 3 RATE (EUR)

1200

PROMOTIVNA CENA ZA PLAĆANJE u celosti (EUR)

1100

*Cene u evrima se obračunavaju prema srednjem kursu NBS.