Letnji Web Design

< 96 časova/ 2 meseca />

front end

Želiš da uđeš u IT svet na brz, dinamičan i efikasan način? CODE je pravi izbor za tebe! Nastavni plan CODE centra pisali su Comtrade inžinjeri prema najnovijim trendovima u IT sektoru.

Praktičan rad u malim grupama, uz mentorski pristup predavača, osiguraće vaše mesto i uspeh u IT sektoru.

Svi koji imaju dodirnih tačaka sa vebom znaju da je to slika i prilika budućnosti. Zato će svako ko bude vladao znanjem potrebnim za razvoj veb stranica biti u prednosti u odnosu na druge.

Ovo pogotovu važi za današnje učenike osnovnih i srednjih škola koji ne poznaju svet bez interneta. Kada odrastu, živeće u svetu u kom će veb igrati mnogo veću ulogu nego danas. Pitanje je hoće li biti samo korisnici ili tvorci sadržaja na vebu.

Oni koji ipak žele da budu deo ekipe koja stvara veb sadržaj, trebali bi da se odluče za našu letnju obuku za Web Design i načine svoje prve korake ka sigurnoj i kreativnoj budućnosti.

Prijavi se na našu letnju obuku i savladaj znanje koje ti je potrebno da postaneš Web Designer.

Naša letnja obuka iz veb dizajna traje 2 meseca i podeljena je na 96 časova. Nastava je intenzivna i onome ko joj se posveti garantujemo da će na kraju dizajnirati sajtove bez problema.

Učini Veb preglednijim.

Sadržaj obuke

Teme
Introduction to Web
IDE (Notepad++, Visual Studio Code)
HTML / HTML5
CSS
Bootstrap CSS
FTP
Deploying App on Web Server
Adobe Dreamweaver
Code Repositories & VCS Git

TESTIMONIJALI

lecturer

Vojislav Nikolić

Od malena sam bio zainteresovan za računare, tako da sam u neku ruku sebe uvek video u IT sektoru. Na CODE sam naišao sasvim slučajno putem web-a. Jako mi se dopao sajt i ponuđeni kursevi, pa sam odlučio da se prijavim na jedan. Obuka je bila veoma dobro prilagođena sa sve nivoe znanja. Jako je interesantna i interaktivna. Predavač je bio veoma dobar, i uvek spreman da nam nešto objasni i pomogne. Ova obuka mi je potvrdila da je IT nešto što me jako interesuje. Posao još uvek nisam našao zato sto sam odlučio da upišem još jedan kurs. Bez obrzira na to, ne sumnjam da će mi znanje koje sam stekao pomoći da nađem posao.

lecturer

Srđan Ševo

CODE centar je došao kao proizvod nekog mog nezadovoljstva poslovima u struci. Radio sam u firmi gde su kasnile plate, a od novog posla nije bilo ni traga. Slao sam CV-jeve, međutim niko nije odgovarao. Tada sam shvatio da moram da promenim struku, a pošto sam grafičar po struci, nekako mi je logičan izbor bio web dizajn. Sam CODE sam pronašao sasvim slučajno preko Google-a i bio sam na Open day-u koji se baš tada zadesio. Uslovi i program su odlični i stvarno nemam primedbi, izuzev toga što mi je bilo malo naporno da dolazim nakon radnog vremena. Zadovoljan sam stečenim znanjem i planiram da nastavim edukaciju dalje.

Cena letnjeg kursa 570 evra.

*190€ mesečno uz plaćanje na 3 rate!

Prijavi se

Savski nasip 7
11070 Beograd

Tel. +381 11 201 55 00
Mob. +381 65 209 66 82