Budi QA Software Tester

< 96 časova/ 2 meseca />

front end

Želiš da uđeš u IT svet na brz, dinamičan i efikasan način? CODE je pravi izbor za tebe! Nastavni plan CODE centra pisali su Comtrade inžinjeri prema najnovijim trendovima u IT sektoru.

Praktičan rad u malim grupama, uz mentorski pristup predavača, osiguraće vaše mesto i uspeh u IT sektoru.

Kao i svakoj industriji, IT sektoru je potrebna kontrola kvaliteta. Kada je u pitanju softver, ta kontrola kvaliteta se zove testiranje za QA. Statistika kaže da se više od 40% vremena i rada uloženog u razvoj softvera posvećuje raznovrsnim oblicima testiranja, što angažuje različite grupe – programere, testere i korisnike.

Novi softveri pojavljuju se gotovo svakodnevno i taj trend će se vremenom samo povećavati. Zajedno sa tim rastom, rašće i potreba za testerima, zbog čega je ovo znanje odličan izbor za budućnost koji gotovo sigurno garantuje zaposlenje.

Ako želiš da se pripremiš za izazovnu, važnu i kreativnu karijeru, tokom koje ćaš neprekidno učiti i koja će te stalno nagrađivati osećajem ponosa, naša letnja obuka za testiranje softvera je pravi izbor za tebe.

Prijavi se na našu letnju obuku i savladaj znanje koje ti je potrebno da postaneš QA Software Tester.

Obuka traje 2 meseca i podeljena je na 96 časova. Nastava je intenzivna i onome ko joj se posveti garantujemo da će testirati softver budućnosti.

Budi deo procesa!

Sadržaj obuke

Teme
Software development
Introduction to Testing
Testing Principles
QA, QC and Testing
Tool Support for testing
Types of Testing
Testing Methods
Testing Documentation
Estimation Techniques
Device testing
Test Automation
Introduction to C# & .Net
Selenium

TESTIMONIJALI

lecturer

Maja Šorgić

Završila sam Ekonomski fakultet u Beogradu. Zbog želje da nađem posao u IT sektoru, odabrala sam ovu QA obuku kao najbolji prvi korak. Čini mi se da sam prvi put videla reklamu na Instagramu story-u, pa sam nakon toga otišla na CODE sajt. Mnogo sam zadovoljna profesorom i prenetim znanjem. Prešli smo osnovne stvari i dobili nova znanja. Predavanja su bila odlična. Pored toga, prelazili smo teorijska pitanja i pripremali se za intervju za posao. Nakon obuke, krenula sam na praksu baš kao QA Intern. Preporučila bih ovu obuku svima koji žele da započnu karijeru kao mladi QA testeri.

lecturer

Milan Dobrosavljević

Za karijeru u IT svetu sam se opredelio i pre upisa kursa, s obzirom na to da sam završio Fakultet organizacionih nauka. Za QA oblast, u koju me uputio kolega sa fakulteta, odlučio sam se po završetku studija. On je još za vreme studentskih dana počeo time da se bavi i preneo mi je svoja pozitivna iskustva. U prvi mah nisam baš najbolje razumeo šta je to QA, jer se na fakultetu ova oblast gotovo nije pominjala. Počeo sam da se upućujem gledanjem tutorijala na YouTube-u, međutim, nakon nekoliko neuspešnih razgovora za posao, shvatio sam da to nije dovoljno. Tada sam rešio da upišem QA kurs u CODE centru. Reklamu sam video na Facebook-u, raspitao se, pročitao iskustva drugih vezana za CODE centar i doneo odluku da upišem obuku. Za celokupan utisak, koji je više nego pozitivan, moram da zahvalim najviše predavaču Saši Kovačeviću, koji se potrudio da nam na najbolji način predstavi šta je to zapravo QA. Pored toga, predstavio nam je realne situacije koje će nas sutra čekati radeći ovaj posao, a i na razgovorima za posao. Veličine grupa, koje ne prelaze 15 ljudi, su po meni odlične. Svakoj osobi se može posvetiti dovoljno pažnje. Termini predavanja su prilagođeni zaposlenim ljudima, a sva predavanja i materijali su dostupni na portalu, što takođe dodaje na pozitivno utisku. Sada mi je mnogo jasnije i šta je QA i koliki mu je značaj u procesu razvoja softvera. Uporedo sa završetkom kursa, dobio sam priliku za posao u jednoj firmi i to baš u ovoj oblasti, najviše zahvaljujući znanju koje sam stekao na obuci u CODE centru.

lecturer

Petar Radosavljević

Oduvek sam težio ka inženjerstvu. Gradnja i ostvarenje određenih projekata mi je oduvek bilo interesantno. Tehnologija i kvalitet tehnologije su oblasti koje su mi se uvek nekako provlačile kroz život uporedo sa studijama i pokušajem da ostvarim svoje ciljeve. Bilo je pitanje trenutka kada ću promeniti interesovanja. Za Code centar sam čuo nakon što sam shvatio da želim da se bavim razvojem tehnologije i krenuo u potragu za školom koja mi to nudi. Tako sam pronašao Code centar. Tokom obuke za QA Software Testera sam shvatio da je to posao kojim želim da počnem da se bavim i u kom želim da napredujem dalje. Dobio sam veliku podršku od predavača Uroša Kovačevića, kao i mnoštvo korisnih informacija. Nakon završene obuke, moj pravac se potpuno preokrenuo i pronašao sam posao već posle prvog razgovora. Preporučio bih ovaj kurs svakome ko je u nedoumici ili na životnoj prekretnici kao što sam i ja tada bio.

Cena letnjeg kursa 570 evra.

*190€ mesečno uz plaćanje na 3 rate!

Prijavi se

Savski nasip 7
11070 Beograd

Tel. +381 11 201 55 00
Mob. +381 65 209 66 82