Korisne letnje radionice

Praktično ne možeš nikuda bez ovoga

front end

Želiš da iskoristiš ovo leto na pravi način? Da naučiš nove IT veštine? Da savladaš najnovije trendove u sferi novih tehnologija? Da uložiš mesec dana intenzivnog rada u sebe?

Na pravom si mestu.

Svi znamo da je praktičan rad najpametniji način da se savladaju nove veštine. Baš to ti nudimo. Priliku da stekneš primenljivo znanje iz neke od pet nezaobilaznih IT oblasti, na jednomesečnim radionicama koje održavamo ovog leta, od sredine jula do sredine avgusta.

Prijaviš se, dođeš, radiš na konkretnim projektima, u malim grupama, uz mentorski rad. To je prilika da savladaš znanje koje želiš, kroz intenzivni predvečernji kurs, po ceni koju nigde drugde nećeš naći.

Garantujemo da ćeš moći to znanje da primeniš po završetku obuke.
Pročitaj detaljnije o temi svake radionice i izaberi ono što te najviše zanima.

Prijavi se
icon

Angular JS

SAZNAJ VIŠE
icon

WordPress

SAZNAJ VIŠE
icon

Python

SAZNAJ VIŠE
icon

Web Design

SAZNAJ VIŠE
icon

ReactJS

SAZNAJ VIŠE

Bilo da te zanima Web Design, WordPress, AngularJS, ReactJS ili Python, kod nas imaš priliku da stekneš konkretno znanje koje možeš odmah da upotrebiš. U suštini, sve su to osnovna znanja za razvoj veb-stranica, aplikacija, korisničkih interfejsa, igrica i još mnogo toga, bez kojih današnji digitalni svet ne bi postojao.


Ako želiš da ovladaš nekom od ovih veština, ovo ti je prilika da leto iskoristiš na najbolji način. Sa bilo kojom od njih zakoračićeš u svet IT-a lako, brzo i po vrlo povoljnoj ceni.


Zbog mentorskog načina rada, broj mesta na ovim radionicama nije veliki, a mesta se popunjavaju po redosledu prijavljivanja. Ako želiš da se uključiš u neku od naših pet letnjih IT obuka, prijavi se što pre.

Piši nam

ako nismo odgovorili na sve što te zanima.

Savski nasip 7
11070 Beograd

Tel. +381 11 201 55 00
Mob. +381 65 209 66 82