BLOCKCHAIN PROGRAMIRANJE
- Lancem protiv lanaca -

< 50 časova / 10 nedelja />

front end

Obuka po obuka - bolji život. Blok po blok - bolji svet.

Ljudi vični tehnologiji Blockchaina grade genetski lanac buduće komunikacije i novu globalnu infrastrukturu. Ako naučiš to što oni znaju, moći ćeš da menjaš svet. Već ovog leta.

Po svim predviđanjima, blockchain tehnologija je “novi nivo igre” i nadmašiće čak i uticaj Interneta na društvo. Ta “lančana” smena već kreće. Budi među njenim pionirima.

Stekni znanje kojim se gradi otvoren i održiv svet. Detaljno upoznaj prvi finansijski delovodnik sveta (Bitcoin), bilo koju kriptovalutu i prvi zajednički super-računar (Ethereum).

Savladaj jednostavan programski kod Ethereuma i odmah ostvari svoj puni profesionalni potencijal, brzo i lako.

Prijavi se

POŠALJI PAPIROLOGIJU
U ISTORIJU

Blockchain je automatska digitalna evidencija razmena. Svaki novi kriptografski zapis (blok) čuva informacije iz prethodnih blokova, na brojnim računarima. Jedan blok se može naknadno izmeniti, ali ta izmena ne važi, zbog odstupanja od drugih blokova. Blockchain je zato pouzdaniji od svih zapisa javnih i privatnih podataka – matičnih knjiga, katastara, glasačkih spiskova, ličnih dokumenata, valuta, ugovora, svega, jer je praktično neizmenjiv unazad.


U blockchainu, zapisi su proverljivi i dostupni svima. Validnost garantuje svako ko učestvuje. Nema presudnog autoriteta. Nema tajnosti. Nema slučajnih propusta, ni namernih izmena. Nema rizika. Nema potrebe za čuvarima zapisa. Nema posla za institucije. A sav posao se odvija, bez balasta.


Blockchain je prvi lanac koji nas ne sputava, već oslobađa
starih ograničenja.

GRADI DECENTRALIZOVANU ARHITEKTURU

Zaboravi kratkoročne programerske projekte ograničenog dometa i svrhe. Zaboravi nervozne klijente i kratke rokove.

Gradi blockchain infrastrukturu. Na dugi rok.


Nauči da razvijaš pametne ugovore i raznovrsne decentralizovane aplikacije. Koristi ih za autonomne distribuisane servise.

Iskodiraj drukčija pravila igre.


Srbija važi za jednu od 5 zemalja u samom svetskom vrhu po broju blockchain programera i stručnjaka.

Ne po veštini igranja loptom, ne po sklonosti ka provodu, nego po pameti, znanju, inovativnosti i inicijativi.


Budi među prvim polaznicima naše obuke i do leta se priključi najaktivnijim blockchain programerima u zemlji i svetu.

POČNI DA GRADIŠ MNOGO BOLJI SVET

Upiši kurs blockchain programiranja u Code centru, nauči svih 8 lekcija tokom 50 školskih časova i moći ćeš ravnopravno da se uključiš u kolektivni poduhvat stvaranja boljeg sveta. Tražimo ljude koji iz prve ruke poznaju koncepte objektno orijentisanog programiranja (OOP) ili nekog Script jezika. Ili izuzetke koji mogu vrlo brzo da nauče dovoljno o tome da na tu osnovu mogu da dodaju nova znanja.

Teme - Etherium Blockchain Fond časova za lekcije Fond časova za vežbe Ukupno
Introduction to Blockchain 6 - 6
Ethereum bases 6 - 6
Smart Contracts (Solidity) 6 - 6
Web3 - Decentralized Web 6 - 6
Truffle Framework 8 - 8
Coding 8 - 8
Design Patterns 4 - 4
Ethereum Ecosystem 6 - 6
Final Project - - -
Kraj kursa 50 - 50

Predavači

lecturer

Miroslav Milivojević

Miroslav ima više od 7 godina iskustva u programiranju backend-a i mobilnih aplikacija, kao i višegodišnje iskustvo predavača. Voli da se usavršava i prenosi stečeno znanje i iskustvo drugima. Poslednjih godina se bavi razvojem decentralizovanih aplikacija na blokchain-u.

lecturer

Srećko Miodragović

je inženjer informacionih tehnologija. Poseduje sertifikaciju Blockchain saveta kao Blockchain Expert. Poslednjih godina intenzivno se bavi blockchain aktivnostima. Radi u kompaniji Comtrade već 18 godina. Bio je na menadžerskim pozicijama u distribuciji, maloprodaji, sektoru poslovnih rešenja, a već osam godina je na poziciji savetnika Predsednika kompanije. Uz to je i generalni direktor kompanije Internet Group (poznatoj po portalu Telegraf.rs), i član je Upravnog odbora obrazovnih institucija Comtrade-a (ITS.edu.rs, ITHS.edu.rs, ALUM.edu.rs).

lecturer

Mikica Ivošević

Mikica ima višegodišnje iskustvo u oblasti web sigurnosti i programiranja, sa odličnim poznavanjem Python, Solidity, JS, Go, ReactJS. Google, eBay, Prezi, Datastax i mnoge druge velike kompanije nagradile su ga za otkrivanje pronalaženje sigurnosnih propusta na njihovim sistemima. Poslednjih godinu dana pretežno radi na projektima koji su zasnovani na blockchain tehnologiji.

Od pokretanja, u Code centru za IT specijalizaciju primenjujemo znanja i iskustva iz prakse naših programera sa projekata koje kompanija Comtrade radi širom sveta, i aktuelna znanja spoljnih kolega-predavača, da obučimo sve zainteresovane koji žele profesionalno da se bave savremenim tehnologijama.

U sklopu Comtrade grupacije, imamo i tri školske ustanove formalnog obrazovanja, a i organizujemo najpoznatiju letnju školu programiranja u regionu (EDIT), kao i Fabriku znanja i mnoge druge obrazovne inicijative. Svesni smo da će uskoro svaka organizacija biti istovremeno i obrazovna kuća, samo smo mi malo ubrzali taj proces.

Sve to smo obezbedili i za obuku iz blockchain programiranja.

Ovako aktuelan kurs, sa objedinjenim znanjem čak tri predavača, i to na našem jeziku, trenutno ne postoji ni online, ni offline.

A mogućnost da za kratko vreme, bez odlaganja, među prvima stekneš veštine koje će uskoro određivati budućnost čitave planete i povezati ljudsko društvo kao nikada do sada – ta šansa je neprocenjiva.

U slučaju drugih obuka, zbog većeg broja školskih časova, puna vrednost naših kurseva iznosi i do 2530 evra.

Upis je u toku!

CENA OBUKE:

660€ 499€

*166€ mesečno uz plaćanje na 3 rate!
Ranijom prijavom ostvaruješ pravo na nižu cenu.

Pređi do leta na taj „viši nivo igre“. Omogući sebi cilj dostojan tvojih potencijala i način da ga brzo ostvariš. Savladaj blockchain programiranje i budi među pionirima novog sveta.

PREDUZMI INICIJATIVU ZA
BOLJI ŽIVOT. BOLJI SVET.

Prijavi se

Savski nasip 7
11070 Beograd

Tel. +381 11 201 55 00
Mob. +381 65 209 66 82